Ingat ‘BBC Dad’? Dalam gambar comel, keluarga mengucapkan selamat datang kepada semua orang

Video yang tidak dapat dilupakan dari seorang anak yang suka berjaga-jago dan adik lelakinya yang melangkah ke wawancara langsung ayahnya di BBC itu merupakan kemuncak tahun 2017 yang tidak dapat membantu tetapi membuat orang tersenyum.

Profesor Robert Kelly, yang lebih dikenali sebagai “ayah BBC,” menyebarkan lebih banyak kegembiraan dengan harapan Krismas dari keluarga tercintanya, termasuk anak perempuannya Marion, 4, dan James berusia 1 tahun.

“Kepada semua orang yang mengikuti saya kerana video atau anak-anak saya, terima kasih,” Kelly menulis. “Kami sangat bersemangat dengan kebaikan anda.”

Marion, bintang video viral, memaparkan tanda perdamaian dalam gelas merah jambu terkenalnya.

Prof. Kelly, profesor sains politik di Universiti Nasional Pusan ​​di Korea Selatan, menjadi sensasi internet pada bulan Mac ketika Marion melangkah masuk ke kantornya dengan gelas berwarna merah jambu dan “hippity-hoppity” strut, diikuti oleh saudara lelaki James yang berguling di belakangnya semasa temu bual webcam mengenai impeachment Presiden Korea Selatan Park Geun-hye.

Isteri Kelly, Kim Jung-A, bergegas masuk untuk menyerang kedua-dua kanak-kanak itu dan menarik mereka keluar dari bilik kerana Kelly cuba untuk mengekalkan wajah lurus dan meneruskan temu duga.

Marion kemudian mencuri lagi pertunjukan itu pada sidang akhbar mengenai masa yang lucu dengan gelas tanda tangannya dan mantap bergaya.

“Kami sangat menyayangi anak-anak kita, dan kami gembira kerana kekeliruan keluarga kami, kesilapan keluarga kami di televisyen, membawa banyak ketawa kepada ramai orang,” kata Kelly dalam sidang akhbar.

Ini untuk mengharapkan lebih banyak daripada keluarga beliau yang comel pada tahun 2018!

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.

Keluarga viral BBC TV wawancara memegang sidang akhbar

Mac.16.201701:00