Ilusi kemalangan kereta remaja adalah ‘salah satu pranks senior terbaik’ mengikut polis

Seorang gurauan senior di sebuah sekolah tinggi Wisconsin terbukti sangat meyakinkan bahawa ia juga menyebabkan warga yang prihatin melaporkannya kepada pihak polis – dan polis kemudian memuji.

Empat pelajar dari Sekolah Menengah Cumberland memastikan Kelas 2018 akan diabadikan dengan menggunakan ilusi optik untuk memperlihatkan apa yang kelihatan seperti sebuah kereta yang telah jatuh ke tepi bangunan sekolah.

Senior Konur Natal mendaftarkan tiga kawan untuk menarik ilusi, yang kelihatan begitu nyata bahawa seseorang memanggil Jabatan Polis Cumberland untuk melaporkan kemalangan selepas pelajar menetapkan pada tengah malam pada hari Isnin.

“Apabila saya mula-mula mendengarnya, saya fikir, ‘Tuhanku, apa yang telah berlaku?’ ‘Kata Ketua Cumberland, Ritchie Narges kepada TODAY.” Kemudian apabila saya melihat apa yang mereka lakukan semasa meninggalkan apa-apa yang rosak, saya fikir ia benar-benar sejuk. Ia ternyata menjadi perkara yang positif. “

Polis juga kagum, memanggilnya sebagai “salah satu pranks senior terbaik yang pernah dilihat oleh Sekolah Menengah Cumberland.”

Cumberland High School students stage car crash senior prank
“Topi ke Crewland High School Class 2018 pada gurauan senior anda,” tulis Jabatan Polis Cumberland dalam jawatan 14 Mei di Facebook.Jabatan Polis Cumberland

Natal, yang bapanya adalah guru sekolah dan juga memiliki automotif, menjamin penagih lama untuk gurauan. Mereka melepaskan bahagian depan kenderaan pada hujung minggu supaya ia sesuai dengan dinding sekolah.

Mereka mendapat beberapa batu bata untuk dipadankan dengan sekolah, menggunakan pita saluran untuk membuat skid di belakang kereta, dan kemudian menggunakan kain merasakan dan beberapa pita saluran hitam untuk mencipta ilusi lubang di dinding.

Empat orang senior yang muncul di sekolah sekitar tengah malam dan mempunyai segala-galanya ditubuhkan kira-kira 10 minit sebelum berlepas sebelum mereka dapat dilihat.

‘Alien’ mengalahkan New York dalam prank video Thinkmodo baru

21 Dis.201701:07

Seorang yang memandu melalui tempat letak kereta kira-kira pukul 3 pagi sebenarnya memanggil polis memikirkan ia adalah kemalangan, kata Narges. Ahli-ahli pusat kanan di seberang jalan juga menganggap seseorang telah didorong ke dalam dinding.

Narges, yang berada di tahun ke-14 sebagai prinsipal, berkata ini adalah prank senior terbaik yang dilihatnya pada zamannya. “Kemalangan kereta, ” yang akan kekal sehingga tamat pengajian pada hari Sabtu, juga berlaku di dinding di luar pejabatnya.

“Saya berumur 52 tahun dan saya fikir kembali kepada pranks apabila saya berada di sekolah menengah, dan mereka tidak benar-benar sesuai,” katanya. “Ini menunjukkan bahawa anda boleh melakukan pranks dalam cara yang sihat, bertanggungjawab, tanpa melanggar perkara . “

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.