Ibu memecah acuan superhero dengan membuat kek puteri Incredible Hulk untuk anak kembar

Lainie Elton dari Toronto, Kanada, mendapat sambutan yang agak luar biasa apabila dia meminta anak kembarnya apa jenis kek yang mereka mahu untuk ulang tahun keempat mereka.

“Kek puteri Hulk!” Mencadangkan satu gadis yang namanya ditahan untuk privasi. Kakaknya segera bersetuju. Untuk menjadi jelas, kembar ingin kek mereka untuk menampilkan Hulk yang Incredible – tetapi mereka mahu melihatnya dalam pakaian cantik puteri. Ia agak pandai, jika kooky, konsep, dan Ibu menyukainya.

“Saya tidak tahu bagaimana dia membuat idea tetapi mereka kini berada di tendangan utama ‘Avengers’, dan mereka selalu menyukai puteri mereka,” kata Elton HARI INI. “Saya tahu saya perlu mencubanya!”

Lainie Elton made her twin daughters a gender-bending cake: Hulk as a princess!
Rawr! Superhero ini berkaitan dengan sisi femininnya!Diberkati oleh Lainie Elton

Diilhamkan, Elton bersedia untuk membakar kek itu sendiri – sepenuhnya dari awal. Dia menggunakan resipi kek padat, dengan mengambil kira kek itu perlu menyokong berat badan yang adil. The Incredible Hulk adalah besar, dan gaun puteri yang beralasan juga dapat memberi banyak berat.

BERKAITAN: 8 kek hari jadi mudah yang kelihatan sukar untuk dibuat … tetapi tidak

Elton mengakui bahawa dia tidak tahu bagaimana kek itu akan berubah. Malah, ini adalah kali pertama beliau membuat kek hari jadi. Bercakap mengenai permulaan yang besar.

“Saya memotong lubang di bahagian bawah: dua lapisan untuk kakinya dan memotong lapisan atas pada separuh untuk menampung badannya supaya ia menjadi celah yang ketat di pinggangnya,” kata Elton mengenai prosesnya. “Saya kemudian mencukurnya dengan pisau roti bergerigi untuk mencipta bahagian bulat dan menggunakan kelebihan untuk membina kancing. Langkah terakhir adalah lapisan gula, yang ternyata lebih baik daripada yang saya jangkakan. “

Kue karya tiga tingkat tinggi, kaki lebar, dan 9 inci dalam.

Twin daughters wanted an extra special cake for their birthday: The Incredible Hulk as a princess.
Diberkati oleh Lainie Elton

“[Kembar] sangat kagum! Mereka melihat kek selama penciptaannya selama beberapa hari jadi tidak ada yang mengejutkan yang mengejutkan, tetapi mereka pasti menyukai hasil akhir, “kata Elton..

Sesetengah ibu bapa mungkin telah mengambil masalah dengan anak-anak perempuan mereka yang mahu kek yang menampilkan watak lelaki dalam pakaian wanita tradisional, tetapi Elton memeluk idea itu sejak awal.

Lainie Elton made the incredible hulk princess cake from scratch.
Diberkati oleh Lainie Elton

“Saya gembira garisan semakin kabur dan saya rasa konsep menguatkuasakan peranan tradisional seolah-olah agak ketinggalan zaman,” kata Elton. “Kami menyokong mereka bermain dengan apa sahaja yang mereka minati pada setiap saat. Kepentingan kanak-kanak berumur 4 tahun sekejap jadi kami cuba menangkap detik-detik untuk membantu memupuk apa pun yang mereka dapat pada waktu tertentu. “

BERKAITAN: Sasarkan mengeluarkan ‘papan tanda berasaskan jantina’ untuk kanak-kanak selepas aduan daripada ibu bapa

“Anda tidak pernah tahu apa sebahagian daripada imaginasi kecil mereka yang anda mungkin sedang mengacaukan kerana menafikan mereka warna, mainan atau artikel pakaian hanya kerana ia tidak secara tradisinya bermaksud untuk perempuan,” tambahnya, “yang merupakan konsep mereka tidak perlu memahami pada zaman mereka. “

Elton berkongsi kisah kek bersama gambar di Reddit, dan mendapat sokongan yang hebat.

Seorang pengulas yang teringat telah ditolak Hula Hoop merah jambu yang dia mahukan mahu sebagai seorang lelaki berusia lima tahun. Ayahnya enggan memberikan sesuatu yang merah jambu, mungkin kerana ia hanya bertujuan untuk kanak-kanak perempuan.

Pengguna Fellow Reddit menggalakkan lelaki itu keluar sekarang dan membeli sendiri Hula Hoop merah jambu yang dia mahu selalu. Nasib baik, gadis-gadis Elton tidak perlu menunggu sehingga mereka dewasa melihat kehendak mereka melihat Hulk dalam pakaian menjadi kenyataan.

Mengubah kek hari jadi Transformers dazzles anchors TODAY

Ogos.28.201501:47