Ibu Chrissy Teigen berkongsi gambar baru bayi Luna yang menggemari

Chrissy Teigen dan suaminya, pemuzik John Legend, mengalu-alukan anak perempuan Luna Simone Stephens ke dunia hanya tiga minggu yang lalu, tetapi bayi baru telah membantu menjadi tuan rumah kepiting pertama – dan neneknya mempunyai bukti!

Ibu Teigen, Vilailuck Teigen, berkongsi gambar Instagram pada hari Selasa dari Luna yang kecil dan banyak kawan dan orang tersayang-meraikan hari penuh perayaan dan makanan di rumah Teigen dan Legend, 38, baru-baru ini dibeli di Beverly Hills.

https://www.instagram.com/p/BE9xEDckwFp

Ibu baru, Teigen, 30, kelihatan seperti wajah yang cerah dan segar seperti biasa dalam foto. Model baju renang Sports Illustrated buaian bayi dalam satu tembakan, dan membolehkan kawannya memegang dirinya sendiri di lain.

Nenek Teigen juga berkongsi foto ibu bapa Luna yang gembira, dengan tulisannya, “Mama ❤️ Daddy.” Pasangan itu, yang bertemu di set video Legenda 2007, “Stereo,” berkahwin di Itali pada tahun 2013.

Secara semulajadi, Teigen, yang baru-baru ini menerbitkan buku masakannya yang pertama, “Cravings: Recipes For All The Foods You Want To Eat,” memastikan jadual itu dimuatkan dengan hadiah lobster yang disegarkan seperti jagung di cob dan cole slaw.

Tetapi perayaan itu, seolah-olah telah disediakan oleh Chef Dante Cardone, yang mendapat sambutan hangat dalam makanan Instagram Teigen sendiri.

BERKAITAN: Chrissy Teigen berkongsi yang tidak diisi, bebas make-up percuma: ‘Goodbye pregnancy glow’

Sudah tentu, foto-foto Grandma Teigen bukanlah yang pertama kali kita lihat bayi Luna. Teigen sendiri berkongsi beberapa gambar anak kecilnya, termasuk gambar masa mandi yang berharga!

View this post on Instagram

#nofilter 😁

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

View this post on Instagram

bath time is tooooo cute! my heart, it hurts.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Dan, papa bangga John tidak dapat menolak sama ada. Pemenang Grammy berkongsi gambar kecantikan wanita baru itu ketika dia baru berumur beberapa hari.

Teruskan berkongsi foto, ibu, ayah dan nenek! Dan mengucapkan tahniah kepada Luna kecil yang manis.