Ibu bapa anak perempuan berusia 6 bulan mengatakan anak perempuan menetapkan rekod dunia

Dia tidak boleh berjalan. Dia tidak boleh merangkak. Tetapi Zyla yang berusia 6 bulan boleh melayari air seperti orang dewasa empat kali saiznya.

Tonton: Gadis berusia 6 bulan menjadi ‘pemain air muda’

Mei.26.201600:26

Memakai jaket hidup berwarna merah jambu, bayi berusia 20 paun itu difilemkan untuk ski air hampir 700 kaki di tasik Florida.

BERKAITAN: Eww Dad! Bayi tidak terkesan dengan wajah bodoh ayahnya

Ayahnya, Keith St. Onge, pemain ski air bertelanjang kaki profesional, berkata anak perempuannya akan terus bertahan lama tetapi bot itu sampai ke tasik.

“Kami terpaksa berhenti,” katanya kepada The Associated Press. “Jika tidak, dia akan pergi lebih lama.”

Video itu menunjukkan Zyla mencengkam bar tangan seperti walker yang dilekatkan pada satu set ski air mini. Bapanya berkata dia melatih di bawah pengawasan profesional dan di tengah-tengah barisan orang yang bersedia menangkapnya di setiap sisi.

BERKAITAN: Anda berputar saya dengan betul! Bayi salinan anjing memohon untuk merawat

St. Onge berkata dia fikir anak perempuannya mencatat rekod, tetapi jurucakap USA Water Ski Scott Atkinson memberitahu The AP bahawa ia tidak menjejaki rekod usia, hanya yang termuda dan tertua untuk bersaing dalam kejohanan kebangsaan.

St. Onge memberitahu TODAY Ibu bapa bahawa tindak balas terhadap pencapaian Zyla telah positif dan negatif, kerana ada beberapa keraguan untuk mendapatkan anak mereka sendiri di atas air, sementara yang lain bimbang dengan keselamatan Zyla.

“Orang yang terlibat dalam ski air mahu tahu bagaimana kami membina ski supaya mereka boleh mencuba (ia) berusia 1-2 tahun,” katanya..

Dia juga berkata anak perempuannya, anak dua pemain ski profesional, selamat sepanjang masa. “Saya berada di belakang bot hanya 30 kaki jauhnya apabila bot mula perlahan saya menariknya lebih dekat dan melompat masuk untuk menangkapnya.” Dia memakai alat pengapungan dan keluarga telah bekerja di prosedur dalam kolam berkali-kali. Ski itu terletak di tasik buatan manusia, katanya.

“Ini adalah masa keluarga yang hebat,” katanya kepada KANAK-KANAK HARI INI. “Sungguh menakjubkan bagaimana kanak-kanak dapat belajar dan bagaimana mereka membangunkan, apabila mereka mendapat perhatian, kami meletakkannya di atas keretanya dan menariknya di sebilangan permaidani berkali-kali dan dia tertawa dan tersenyum setiap kali kami melakukannya. ditangkap dia berguling ke ski dan mahu melakukannya sekali lagi. “

Gael Fashingbauer Cooper menyumbang kepada artikel ini.