Ia seorang gadis! Brooklyn Decker dan Andy Roddick mengalu-alukan anak ke-2

Tahniah kepada Brooklyn Decker dan Andy Roddick.

Pelakon model berusia 30 tahun dan bekas tenis berusia 35 tahun baru-baru ini mengalu-alukan anak kedua mereka, seorang anak perempuan.

Decker mendedahkan berita tersebut dalam jawatan Instagram pada hari Rabu yang memaparkan gambar kepalanya gadis kecilnya itu.

“Anak yang baru lahir, anak kecil, anjing dalam kerucut, anjing dengan tumor tetapi saya mempunyai hari rambut yang baik jadi ia baik-baik saja, saya baik-baik saja,” kata bintang “Grace and Frankie” itu..

Belum ada kata rasmi dari Decker pada nama anaknya yang baru lahir.

10th Annual Andy Roddick Foundation Gala With Elton John
Brooklyn Decker dan Andy Roddick baru-baru ini mengalu-alukan anak kedua mereka, seorang anak perempuan.Getty Images

Pasangan itu, yang mengikat simpulan pada tahun 2009, juga ibu bapa kepada anak lelaki berusia 2 tahun bernama Hank.

Roddick mendedahkan pasangan itu mengharapkan lagi semasa ucapan induksinya di Hall of Fame Tenis Antarabangsa Julai lepas.

Semasa ucapannya, Roddick mengucapkan terima kasih kepada isterinya kerana menjadikan hidupnya kaya, dan menambah bahawa pada suatu hari kedua-dua anak mereka dan anak perempuan mereka yang belum lahir akan menyedari apa yang mereka miliki.

Brooklyn Decker masih tidak percaya dia bertindak dengan Jane Fonda dan Lily Tomlin

Mar.24.201704:01

“Brook, saya tidak tahu bagaimana anda menyesuaikan semuanya. … Anda mendengar ramai orang merasa sangat sukar untuk pergi dari sukan profesional, tetapi anda adalah sebab saya peralihan peribadi ke dalam kehidupan semata sehari telah memuaskan dan penuh, “kata Roddick dalam ucapannya, menurut E! Berita. “Hank akan suatu hari nanti menyedari betapa bertuahnya dia, dan anak perempuan kita yang akan datang juga akan menyedari bahawa dia mempunyai ibu terbaik di Bumi.”

Tahniah kepada Brooklyn dan Andy mengenai berita gembira ini!