Hari Hoda, Savannah dan hari TODAY menandakan Hari Ibu dengan gambar yang indah

The TODAY anchors berkongsi semua cintakan Hari Ibu ini!

Hoda Kotb, Savannah Guthrie dan banyak lagi telah menyampaikan penghormatan manis kepada ibu mereka sendiri, serta kepada anak-anak kecil yang menjadikan mereka orang tua.

Wanita HARI INI berkongsi gambar Hari Ibu yang manis mereka

Mei.14.201802:02

Hoda, ibunya Sameha dan anak perempuan Haley Joy menendang hari itu dengan menembak gambar sebelum tidur.

“Saya masih ingat ibu saya sentiasa memberitahu saya, ‘Anda sangat cantik, anda begitu pintar,'” kata Hoda dalam perbualan baru-baru ini dengan Savannah tentang keibuan. Dia menambah bahawa Haley telah mengajar beberapa perkara juga, seperti pelajaran yang “tidak ada mimpi terlalu besar.”

Hoda kemudian merayakan hari istimewa dengan brunch siang Ibu. Yum!

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by Hoda Kotb (@hodakotb) on

Savannah merayakan hari ini dengan suaminya Mike Feldman, anak perempuan Vale yang berusia 3 tahun dan anak lelaki 1 tahun Charley. “Mimpi menjadi kenyataan,” dia memaparkan foto Instagram dia bersama dua anaknya.

View this post on Instagram

Dreams come true #mothersday

A post shared by Savannah Guthrie (@savannahguthrie) on

Dia juga menyampaikan penghormatan kepada ibunya Nancy, dengan gambar kedua-dua mereka memegang tangan ketika dia seorang gadis kecil. “Saya rasa seperti menonton ibu saya sekarang dengan anak-anak saya begitu mendalam,” katanya kepada Hoda. “Kerana saya melihat ibu bahawa dia mesti bersamaku, hanya kegembiraan sehari-hari.”

View this post on Instagram

To my mom. Always holding my hand. #mothersday

A post shared by Savannah Guthrie (@savannahguthrie) on

Al Roker berkongsi foto isteri Isabel yang lewat, sambil menambah bahawa dia telah kehilangannya.

“Dia seorang penyayang yang indah,” katanya sambil berkongsi resipi sup buatan dan resipi pada hari TODAY beberapa tahun lepas. “Ibuku kecil, dan untuk kebanyakan zaman kanak-kanak, dia tidak menimbang apa-apa dan melihatnya kembali, saya menyedari mengapa – kerana dia tidak pernah duduk untuk makan. Dia sentiasa bangun dan mendapat makanan dan mendapat detik untuk orang ramai. “

Dan bercakap tentang memasak, Dylan Dreyer, Sheinelle Jones dan Craig Melvin semuanya mendapat kejutan yang menyenangkan dari ibu mereka semasa segmen makanan pada pertunjukan hari Sabtu dalam apa yang disebut Dylan sebagai “epik”.

Moms of Sheinelle, Craig dan Dylan jatuh oleh HARI INI untuk kejutan Hari Ibu yang istimewa!

12.12.201805:37

“Saya terpaksa menghabiskan sepanjang hari dengan wanita yang saya cintai sebahagian besar dunia,” tulisnya di Instagram. “Selamat Hari Ibu, ibu, dan terima kasih kerana menjadikan saya wanita yang bebas, kuat saya sekarang! Saya ibu yang lebih baik kerana awak! “

Sheinelle juga berkongsi gambar dari lawatan mengejut, menulis, “Ini adalah rahmat ketika seorang ibu dapat memeluk ibunya. Saya tidak mengambil begitu sahaja. “

Jenna Bush Hager berkongsi beberapa gambar lama dengan Barbara dan ibu kembarnya, bekas Lady Lady Laura Bush.

“Ibu saya mengajar saya bahawa setiap masa adalah berharga, untuk memegang orang-orang yang saya cintai dengan baik, keseronokan buku yang hebat, untuk menghargai alam dan mendaki,” katanya..

Dia menambah bahawa dia berharap dia memberikan “satu ons” dari semua Laura memberi kepadanya, kakaknya dan anak perempuannya sendiri, Mila dan Poppy.

Carson Daly, yang ibunya meninggal dunia tahun lalu, berkongsi penghormatan yang menyentuh hujung minggu lalu semasa Kentucky Derby, yang merupakan salah satu acara kegemarannya untuk hadir.

“Ibu yang hebat saya menyukai #KentuckyDerby. Suka, SANGAT, “dia menulis dengan gambar kedua-dua mereka berpakaian untuk kaum. “Jadi bersyukur saya ambil dia.”

Dari pasukan TODAY kepada anda, kami berharap anda mempunyai Hari Ibu Selamat.