Grammys 2016: Jurulatih Meghan baru terbakar air mata atas kemenangan Best Artist Artis

Tiga kata dari bapa Meghan Trainor membuatnya dengan emosi dalam perjalanan untuk menerima kehormatan Artis Terbaik Terbaik di Grammy Awards tahun ini.

Gambar: Singer Meghan Trainor accepts the Best New Artist award at the 58th Grammy Awards in Los Angeles
MARIO ANZUONI / Reuters

Sebaik sahaja namanya diumumkan sebagai pemenang semasa majlis hari Isnin malam, penyanyi yang baru terbakar itu menangis dengan sukacita.

“Saya kacau,” katanya kepada penonton ketika dia menangis dan mengepung gramophone yang dililitkan. Selepas mengucapkan terima kasih kepada senarai wakil industri, dia membuat satu titik untuk mengucapkan terima kasih kepada “ibu dan ayahnya, kerana sentiasa mempercayai saya.”

BERKAITAN: Grammys 2016: Carrie Underwood berkata pencapaiannya yang paling besar adalah ‘menjadi seorang ibu’

Beberapa minit kemudian, dia mendedahkan kepada pengikutnya Instagram 3.8 juta sebabnya dia begitu emosi sejak dia bangkit dari tempat duduknya.

“Ini adalah saya selama-lamanya [bawling] mata saya keluar,” keterangannya dibaca. “Tidak percaya apa yang berlaku, ayah saya berbisik, ‘Kamu telah membuatnya’ sebelum saya berjalan dan saya kehilangannya Saya suka keluarga saya, tanpa mereka, saya tidak akan berada di sini hari ini Terima kasih kepada pasukan saya dan semua orang yang Saya mendapat sambutan hangat sepanjang malam. AHHHHHH. “

Jurulatih, yang memecah besar dengan rakasa melanda “All About That Bass,” mengalahkan Courtney Barnett, James Bay, Sam Hunt dan Tori Kelly untuk anugerah Artis Baru Terbaik.

BERKAITAN: Grammys 2016: Lady Gaga menyampaikan penghargaan David Bowie yang kuat

Terdahulu dalam majlis tersebut, Trainor menyertai John Legend, Demi Lovato dan lain-lain dalam mempersembahkan penghormatan kepada Lionel Richie.

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.

Hoda dan Meghan Trainor memberikan kejutan yang manis kepada remaja ini

Dis. 04/04/201501:57