Gal Gadot menerangkan penggambaran ‘Wonder Woman’ dan ‘Justice League’ semasa mengandung

Pelakon aktres Gal Gadot yang paling hebat penggambaran “Wonder Woman” reshoots dan “Justice League” tidak bertarung pengawas.

Ia bertarung dengan penyakit pagi.

Pelakon Israel memberitahu Rolling Stone bahawa dia dan ahli-ahli filem itu berusaha keras untuk menyembunyikan kehamilannya di skrin – dan, untuk seketika, dari rakan-rakan wira-wira beliau.

“Kami memotong pakaian dan memakai skrin hijau di atas perut saya,” katanya dalam kisah sampingan majalah terbaharu itu. “Ia lucu seperti neraka – Wonder Woman dengan benjolan.”

Gal Gadot as Wonder Woman
Pelakon Gal Gadot sebagai superheroine DC dalam filem “Batman v Superman: Dawn of Justice.Warner Bros.

Untuk mengelakkan diri daripada ditakdirkan oleh set anak lelakinya, dia menunggu untuk memberitahu rakan-rakannya “Liga Keadilan” bersama-sama dia hamil. (Maya Versano, anak perempuan kedua Gadot dengan suami Yaron Versano, dilahirkan pada bulan Mac.)

“Saya tidak mahu perhatian,” katanya. “Keingkarannya adalah bahawa wanita mendapat kerja yang dilakukan, tetapi ada cara yang jauh untuk pergi dan banyak reprogramming yang perlu dilakukan untuk kedua-dua jantina.”

https://www.instagram.com/p/undefined

Tiada siapa yang telah melakukan lebih banyak untuk memprogram semula stereotaip gender dalam genre superhero. “Wonder Woman” telah melepasi markah $ 800 juta di box office di seluruh dunia, dan menjadi filem terulung yang diarahkan oleh seorang wanita (Patty Jenkins) dalam proses itu. Di dalam terikat tunggal, walaupun yang datang 75 tahun selepas kemunculan buku komik Wonder Woman, pahlawan Gadot Amazon telah menjadi contoh untuk gadis dan wanita.

‘Wonder Woman’ akan mempunyai sekuel solo, bintang Gal Gadot mendedahkan

Jul.24.201703:09

“Orang selalu bertanya kepada saya, ‘Adakah anda seorang feminis ?,’ Dan saya menemui soalan yang mengejutkan, kerana saya fikir, ‘Ya, tentu saja. Setiap wanita, setiap orang, semua orang harus menjadi feminis,” yang berusia 32 tahun bintang tindakan berkata.

“Sebab siapa yang bukan feminis adalah seorang seksis.” “

Gal Gadot, Rolling Stone Cover - September 2017
Gal Gadot, Rolling Stone Cover – September 2017Batu yang berguling

Gadot mengkredit beberapa kekuatannya kepada pendidikannya yang ada di kota pusat bandar kecil Rosh Ha’ayin, di mana dia dan adik perempuannya dibesarkan “untuk mempercayai bahawa kita mampu, menghargai diri kita” oleh bapa mereka dan fizikal mereka Ibu guru pendidikan. “Tidak ada menonton TV. Ia sentiasa ‘Mengambil bola dan bermain,’ kata Gadot kepada Rolling Stone. “Secara umum, saya adalah seorang gadis yang baik, seorang pelajar yang baik, seorang penenang, dan saya seorang tomboy. Sentiasa dengan luka dan calar di lutut saya.”

Sekarang dia seorang ibu sendiri, dia menghargai skrin “momen yang sangat mudah” di luar skrin. Hari yang santai, katanya, melibatkan memasak makan malam Itali dan mendengar muzik, terutamanya “Zero 7 kerana ia sangat hebat.”

Pasukan super sebenar untuk Gadot adalah keluarganya.