Gadis kecil yang comel mengasyikkan daripada gula-gula kapas yang terlalu banyak pada permainan besbol

Penggemar besbol ini menggemari apa yang boleh berlaku apabila anda mencapai puncak gula tinggi.

Seorang gadis kecil pada permainan Seattle Mariners malam Rabu itu begitu gencar setelah menggergaji beberapa permen kapas berwarna biru sehingga tubuhnya muncul pada litar pintas.

Little Beatrix kelihatan seperti dia hampir merancang dominasi dunia sebelum terganggu oleh letupan gula manis. Ayahnya, Jake Hart, boleh dilihat dengan mendesak di sebelahnya pada saat yang tidak menyenangkan.

BERKAITAN: Tonton momen pitcher dengan ayah selepas kemenangan pertama liga pertamanya

Selepas Mariners menyiarkan video itu di Twitter, kawan keluarga John McCallum berseru untuk mengatakan bahawa keluarganya telah datang dari New Jersey untuk melihat Mariners mengambil Texas Rangers.

Candy kapas – ditambah dengan keseronokan Adam Lind yang memukul kedua-dua slam besar dan lari rumah solo – nampaknya membantu memberikan Beatrix stamina untuk tetap terjaga walaupun dia beroperasi pada masa Timur.

Lind mungkin telah mengangkat berat, tetapi Beatrix adalah bintang sebenar kemenangan 8-3 Mariners terhadap Texas Rangers.

Dia juga mendapat “swelmet” kehormat, topi keledar gaya Darth Vader yang telah berkhidmat sebagai pesona nasib baik untuk pasukan.

Malangnya, selepas puncak mesti datang lembah. Selepas kerja mengecas kerumunan rumah dan penjualan gula-gula kapas dua kali ganda dilakukan, Beatrix terhempas dalam perjalanan pulang, tidak syak lagi bermimpi tentang kebaikan neon manis.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.