Foto latar belakang Morgan Miller menunjukkan ‘lubang gergasi’ yang ditinggalkan oleh kehilangan anak perempuan

Morgan Miller mencatatkan gambar sekolah ke belakang yang dikatakan dia ditangkap “lubang gergasi” yang dicipta oleh anak perempuannya selepas kanak-kanak itu lemas hampir tiga bulan yang lalu.

Isteri pemain bola keranjang Olimpik Bode Miller mencatatkan sepasang gambar Instagram yang sama, yang pertama kali ditangkap pada September lepas dan menampilkan Emeline “Emmy” Miller, anak lelaki berusia 19 bulan yang tenggelam selepas tenggelam ke kolam jiran pada 9 Jun.

Foto kedua mempunyai kumpulan anak yang sama kecuali Emmy. Semua kanak-kanak berdiri di tempat yang sama seperti tahun lepas, dengan senyuman yang sama, kecuali abang Emmy, Nash yang berusia 3 tahun, yang menangis.

Bode dan Morgan Miller membuka diri tentang kematian lemas Emmy anak perempuan

Jul.30.201810:30

Foto-foto itu disiarkan pada hari Rabu tetapi dikeluarkan dari Instagram pada hari Khamis.

“Semalam hari pertama sekolah untuk anak-anak kita. Ia adalah hari yang kita selalu berharap dengan keseronokan. Tetapi yang saya dapat lihat ialah wajah Nash dan lubang gergasi yang dicipta antara gambar tahun lepas dan gambar tahun ini, “kata Miller dalam tajuk, sebelum jawatan itu diturunkan.

“Saya boleh bayangkan itulah rupa wajah saya, juga, melangkah kembali ke rutin kami tanpa anak perempuan kami. Saya bayangkan setiap hari betapa berbeza hidup saya pada hari ini jika saya mempunyai 30 saat lagi, “katanya.

Miller, yang menjangkakan anak ketiga pasangan itu pada bulan Oktober, juga mencatatkan imej ketiga yang memaparkan fakta lemas dan tips pencegahan.

“Sakit hati ini tidak perlu dimiliki oleh mana-mana ibu bapa yang lain. Bersama-sama, kita boleh mengubah masa depan, “katanya, menandatangani jawatan itu dengan akaun Instagram Kebenaran Sebenar Mengenai Tenggelam dan Nicole Hughes, anak lelaki berusia 3 tahun, Levi, lemas pada hari yang sama dengan Emeline.

Miller dan suaminya, yang juga mempunyai dua orang anak dari hubungan terdahulu, anak lelaki berusia 5 tahun dan anak perempuan berusia 10 tahun, telah mencurahkan hati mereka untuk meningkatkan kesedaran mengenai usaha lemas dan pencegahan sejak kehilangan anak bongsunya.

“Tidak ada hari yang saya tidak berdoa untuk peluang untuk kembali ke hari itu dan menjadikannya berbeza, tetapi sekarang kita mempunyai peluang ini untuk membuat hari ibu bapa lain berbeza,” kata Miller kepada Savannah Guthrie HARI INI hari ini. temuduga bulan lepas.

Pada 9 Jun, Miller dan anak-anaknya berjalan di sebelah untuk melawat dengan jiran-jiran. Kanak-kanak bermain oleh orang dewasa apabila “tiba-tiba, ia terlalu tenang untuk saya,” kata Miller.

“Kami berada di pertengahan perbualan dan saya berdiri. Dan saya berpaling dan saya pergi ke mana lelaki itu dan saya berkata ‘Emmy mana?’ “Katanya.

Selepas menemui kanak-kanak di kolam renang, Miller segera memulakan CPR sementara ambulans dipanggil. Hospital tidak dapat memulihkannya.

Bulan lalu, Miller membuka momen terakhir anak perempuannya dalam foto Instagram yang memperlihatkan kepalanya kepada gadis kecilnya di hospital.

“Saya harap saya boleh mempunyai satu hari lagi untuk menahan anda, tetapi sehingga hari itu datang, teruskan bekerja melalui saya dan memberi saya kekuatan untuk membawa kesedaran, cintaku,” tulisnya..

“Setiap langkah yang kami jalankan adalah kerana anda dan Levi.”

Morgan Miller, ibu saudara Nicole Hughes meningkatkan kesedaran selepas lemas kanak-kanak

Jul.31.201808:19