Evil Baby Glare-Off mengisytiharkan pemenang, gempa bumi bapa gempar dalam ketakutan

Adakah terdapat apa-apa yang lebih manis daripada pandangan malaikat bayi yang menggemari? Jelas sekali tidak. Tetapi ada satu perkara yang menyeronokkan – silau jahat yang sama, kerub kecil yang manis boleh memberi apabila dia memutuskan untuk mendapatkan mata bau dia. Itulah sebabnya mengapa Ilana Wiles, ibu kota New York City di belakang blog popular, Mommy Shorts, memutuskan untuk menjadi tuan rumah pertandingan “Evil Baby Glare-Off” tahunan kedua di lamannya.

Walaupun sesetengah orang telah menemui penggunaan istilah “kejahatan” berhubung dengan bayi yang agak membimbangkan, Wiles menegaskan ia semua bersenang-senang. “Terdapat banyak pertandingan foto yang cuba mencari bayi yang paling hebat. Saya tidak suka mengatakan satu bayi cuter daripada yang lain. Bagi saya, lebih menyeronokkan untuk mencari bayi yang jahat. Maka tidak seorang pun dari ibu bapa mengambil pertandingan dengan serius dan tiada siapa yang akan tersinggung. Seperti pesaing anti-kecantikan, “Mama Shorts memberitahu MOM KITA.

Pada tahun ini, lebih daripada 300 ibu yang dihantar dalam gambar bayi lucu mereka memberi kamera mata bau. Ia mungkin kelihatan menakjubkan bahawa kanak-kanak yang terlalu muda untuk menguasai berjalan atau makanan pepejal boleh menguasai seni mata jahat, tetapi melihat gambar di Mommy Shorts mengesahkan ia benar.

Wiles pertama menyempitkannya kepada 32 bayi dengan gambaran yang paling mengintimidasi. Tetapi, pada akhirnya, semuanya jatuh ke dua – Lil D dan Kadence. Mereka yang mengikuti pertandingan tahun lepas akan mengingatkan bahawa Lil D juga membuat penampilan pada 2011 tetapi tersingkir di pusingan pertama.

Ini anak kecil yang ditentukan tidak berputus asa. Sebagai ibunya, Kelly, menulis pada blognya Dances With Chaos, Lil D menggunakan pengalaman dari 2011 untuk membantunya pada tahun 2012: “Dia tidak berputus asa. Dia degil seperti itu. Lil D membelanjakan latihan tahun depan kerana dia memeluk sifatnya yang berusia 2 tahun. Dia menghabiskan berjam-jam berlatih pada saya setiap kali dia gagal mendapatkannya. “

Tetapi sekali lagi, impian Lil D’s dominasi bayi-bayi telah dihancurkan dan dia ditinggalkan sebagai pelari.

Walaupun MARI HARI MINGGU tidak dapat mencapai pemenang tahun ini, Kadence, atau ibunya untuk memberi komen (mungkin, mereka masih meraikan kemenangan mereka), ibu Lil D’s, Kelly, menggambarkan tindak balas anaknya terhadap kehilangan tahun ini. “Dia [Lil D] setuju Kadence juga mempunyai wajah yang sangat ‘marah’ dan kemudian menunjukkan sendiri. Sekali lagi. Selepas itu dia mengumumkan bahawa dia akan menghabiskan tahun berikutnya benar-benar meneroka sifatnya berusia 3 tahun dengan harapan mendapat gelaran ‘Juara’ tahun depan. Dia telah mengisytiharkan Queen ‘We Will Rock You’ sebagai lagu latihannya selepas ia mengilhamkannya dari satu dengar di radio, “Kelly memberitahu MOM KEPUTUSAN.

Semak pesaing bayi jahat ini … jika anda berani. Dan ada banyak lagi mengenai Mommy Shorts.

Siapa's the evilest of them all? Mommy Shorts' tongue-in-cheek Evil Baby Glare-Off declared Kadence the winner this year. Congratulations to her parents... we guess?
Siapa yang jahat semua mereka? Mommy Shorts ‘lidah-di-cheek Evil Baby Glare-Off mengisytiharkan Kadence pemenang tahun ini. Tahniah kepada ibu bapanya … kami rasa?MommyShorts.com / Hari ini
MommyShorts.com / Hari ini
Gambar: Scary babies face off
Hari ini

Dana Macario adalah ibu daerah Seattle yang berfikir tidak ada yang menakutkan (atau lebih lucu) daripada bayi yang memberi mata jahat.

Takut kepada bayi-bayi jahat? Menenangkan jiwa anda dengan cerita-cerita seronok dari TODAY Moms:

Ayah berkongsi rahsia gambar ayah-anak yang menakjubkan

Kanak-kanak perempuan kembar comel rock bersama-sama

Saudara-saudara kembar mengambil bingkai bayi ke tahap yang baru