Enam bersaudara yang menyambut rumah adik perempuan mereka adalah yang paling manis

Setelah mempunyai enam anak lelaki, Stephen dan Cher Lair yakin anak ketujuh mereka juga akan menjadi budak lelaki. Pasangan Apex, North Carolina mendapat kejutan besar apabila mereka mengetahui bahawa nombor tujuh akan, sememangnya, menjadi seorang gadis kecil.

Apabila bayi Ruby dilahirkan pada bulan Ogos, Lairs membawanya pulang ke rumah yang dipenuhi dengan anak-anak lelaki. Wartawan News & Observer, Corey Lowenstein bertemu dengan keluarga beberapa hari kemudian untuk melakonkan reaksi anak lelaki kepada gadis baru di bandar. Hasilnya adalah video yang telah menjadi virus, menunjukkan reaksi manis setiap anak lelaki kepada kakaknya.

“Saya gembira kerana dia ada di sini. Saya takut kerana ia seorang gadis, “kata adik lelaki Campbell, 10, dalam video itu.

Berita & Observer

Gembala berusia 4 tahun memegang kakaknya dan berkata, “Ini Ruby dan saya sayang dia … dia cuter daripada saya fikir dia akan menjadi.”

Berita & Observer

Sawyer, 7, kelihatan terkena dengan Ruby, berkata, “Dia sama berharga seperti seorang ruby, dan jika saya kehilangannya, saya akan menyertai pasukan polis dan saya pasti akan mendapat siapa yang melakukannya. Dan sesiapa yang melakukannya, saya mungkin akan mengunci mereka selama seribu tahun. “

Berita & Observer

Knox yang berusia 2 tahun menunjuk mulut kakaknya dan menuju ke Lowenstein, sambil memberikan beberapa ciuman manis.

Jackson, 13, berkata dia tidak sabar untuk membesar dengan seorang kakak. “Saya tidak tahu bagaimana ini akan menjadi … Saya telah membesar dengan lelaki seperti enam kali, berulang kali,” katanya..

Berita & Observer

Houston berusia 5 tahun memberitahu Lowenstein, “Saya bimbang tentang merah jambu itu.”

Stephen Lair berkata dia dan isteri keduanya berasal dari keluarga kecil dan tidak pernah menganggap mereka mempunyai tujuh anak. Lair juga mengatakan mereka bersyukur untuk mempunyai video itu sebagai kenang-kenangan untuk Ruby, supaya dia dapat melihat kembali pada hari-hari awalnya di sebuah rumah yang penuh dengan kanak-kanak lelaki.

“Kami mahu dia tahu bahawa sebelum dia dilahirkan, dia disayangi dan dihargai,” kata Lair.

“Video itu tidak berbohong,” kata Lair. “Mereka suka dia … ia agak biasa bagi budak lelaki itu untuk berjalan melalui ruang tamu, Ruby perisik di sofa, berhenti apa yang mereka lakukan, perlahan-lahan perlahan dan mencium bahagian atas kepalanya.”

Berita & Observer

Lair berkata, setakat ini, penyesuaian paling sukar dalam pemindahan mereka dari biru ke merah jambu telah mendapat kata ganti kanan ketika merujuk kepada bayi Ruby.

“Kami sangat berhasrat menggunakan kata-kata seperti ‘dia’ dan ‘dia,’ katanya. “Selepas tiga belas tahun, terasa pelik menggunakan perkataan seperti ‘dia.'”

Berita & Observer

Ketika mereka terus menyesuaikan diri dengan kehidupan dengan seorang gadis kecil, Lair berkata mereka gembira kerana sekeping kenangan keluarga mereka telah dilihat oleh begitu banyak.

“Akhirnya, kami mahu keluarga kami menjadi berkat kepada orang lain. Kami mahu cinta yang kita miliki untuk satu sama lain untuk menjadi galakan. Melihat yang berlaku melalui video ini adalah hadiah yang luar biasa – yang kita tidak ambil begitu sahaja. “