Elton John tidak akan memberikan kekayaan kepada anak-anaknya: ‘Sangat mengerikan untuk memberi kanak-kanak satu sudu perak’

Dia penyanyi, penulis lagu dan komposer yang berjaya dengan lebih daripada 250 juta rekod yang dijual di seluruh dunia, dan Elton John menikmati hidup dengan baik atas kekayaan yang diperolehnya dari kejayaan itu.

Tetapi anak-anaknya, Zachary, 5, dan Elia, 3, tidak akan menjalani kehidupan yang tinggi dari kekayaan yang sama apabila mereka membesar, kerana John dan suami David Furnish tidak berniat untuk meninggalkan semua anak lelaki.

HARI INI

Apabila pembuat hit “Rocket Man” duduk dengan Matt Lauer TODAY pada awal bulan ini, dia berkata, “Saya hidup dengan baik, saya suka dikelilingi oleh seni dan gambar, saya suka mempunyai rumah saya diisi dengannya, jadi saya boleh terinspirasi apabila saya bangkit pada waktu pagi, jadi anak-anak saya dapat terinspirasi. “

LEBIH: Elton John bercakap tentang kerjaya dan kebapaan, memanggil keputusan terbaik anak-anaknya ‘

Tetapi dalam temu bual baru dengan Cermin, John berkata bahawa anak-anak akan mendapat inspirasi mereka sendiri sehari-hari.

“Sudah tentu saya mahu meninggalkan anak-anak lelaki saya dalam keadaan kewangan yang sangat baik,” katanya. “Tetapi sangat mengerikan untuk memberikan anak-anak sudu perak. Ia merosakkan kehidupan mereka. “

“Dengar, anak-anak lelaki hidup yang paling luar biasa, mereka bukan anak biasa, dan saya tidak berpura-pura mereka,” tambah John. “Tetapi anda perlu mempunyai beberapa bentuk normal, menghormati wang, menghormati pekerjaan.”

LEBIH: Elton John dan angkasawan Tim Peake menukar tweet dari satu Rocket Man ke yang lain ‘

Furnish bersetuju.

“Kegembiraan terbesar – segala sesuatu yang dicipta oleh Elton – telah datang dari kerja keras, dan di sinilah harga diri anda berasal,” katanya..

Dan walaupun, walaupun anak-anak mereka dikelilingi oleh kemewahan sekarang, bapa-bapa telah berusaha menanamkan etika yang bernilai padanya.

“Saya berasal dari keluarga kelas pekerja yang sangat tinggi dan dilahirkan di rumah ladang majlis,” kata John. “Saya mendapat semua yang saya lakukan dari kerja keras dan itulah cara mereka juga perlu melakukannya.”

View this post on Instagram

Photo booth fun at yesterday's lunch. #ShareTheLove

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Kanak-kanak lelaki sudah belajar bekerja untuk mendapatkan ganjaran di rumah.

“Mereka perlu melakukan kerja di rumah – ambil pinggan mereka untuk dibersihkan, membantu di dapur, membersihkan bilik mereka dan membantu di taman, dan setiap kali mereka melakukannya, mereka akan mendapat bintang kecil untuk memakai carta-carta yang mereka buat , “Jelas John. “Mereka memahami bahawa mereka perlu melakukan perkara-perkara ini, dan mereka menikmatinya.”

Elton John: Pada usia 69 tahun, ‘Saya bermain dan menyanyi lebih baik dari sebelumnya’

Februari.05.201605:33

Ikut Ree Hines pada Twitter.