Elizabeth Smart mendedahkan dia mengharapkan bayi nombor 3

Tahniah supaya Elizabeth Smart dan keluarganya!

Aktivis keselamatan kanak-kanak dan penculik yang selamat, 30, mendedahkan hari Isnin bahawa dia menjangkakan anaknya yang ketiga, berkongsi berita menarik dalam foto Instagram ultrasoundnya.

“Cukup berita BAGUS !!!!!! Kami menjangkakan bayi # 3 pada bulan November !!!” dia menulis dalam kapsyen gembira. Tiada perkataan lagi mengenai seks bayi atau tarikh matang – tetapi berita yang cukup besar, sesungguhnya!

Smart sudah menjadi ibu kepada dua anak: anak perempuan berusia 3 tahun, Chloe, dan anak lelaki berusia 1 tahun, James – dan sekarang, satu lagi akan bergabung dengan keluarga yang berkembang dengan suaminya Matthew Gilmour.

Pintar, yang diculik pada usia 14 tahun dan ditahan selama sembilan bulan, telah bekerja keras untuk mencari kekuatan dan kebahagiaan peribadi sejak mengalami kengerian sedemikian pada masa mudanya. Menjelang pembebasan buku 2018nya, “Where There’s Hope,” yang mendiskusikan mengatasi trauma dan menuntut semula kehidupan seseorang dalam proses penyembuhan, Smart memberitahu HODA HONE Kotb dan Kathie Lee Gifford TODAY bahawa dia berharap dapat menyebarkan mesej tentang ketahanan dan pemberdayaan.

Elizabeth Smart untuk mencari daya tahan selepas tragedi dan seram

Mac.26.201804:11

Dia juga berharap untuk mengajar mesej yang sama kepada anak-anaknya.

“Saya selalu beritahu dia, ‘Tiada siapa yang berhak menyakiti awak, tiada siapa yang berhak untuk menakut-nakutkan anda atau membuat anda berasa takut dan jika ada yang menyakitkan hati, anda akan memberitahu Mama,'” kata Smart kepada anak perempuan Chloe pada November . “Jika saya mengatakannya cukup, dan saya di sana, dia boleh memberitahu saya dan dia tahu saya mempunyai sudut dia, dia tahu dia boleh datang kepada saya, saya akan berjuang untuknya dan saya akan mempercayainya.”

Elizabeth Smart: Saya tidak dapat kembali kepada siapa saya sebelum saya diculik

Nov.14.201705:43