Eddie Murphy menjangkakan anak ke-10, 2 dengan pacar Paige Butcher

Eddie Murphy sedang bersiap untuk menjadi ayah buat kali ke-10!

Bintang “Beverly Hills Cop”, 57, dan teman lelakinya yang lama, pelakon Australia Paige Butcher, 39, mengharapkan anak kedua mereka musim sejuk ini. Seorang rep Murphy mengesahkan berita itu kepada HARI INI dalam satu kenyataan Selasa.

Sabtu Night Live 40th Anniversary Special - Season 2015
Funnyman Murphy dan Butcher telah bertarikh sejak 2012.Theo Wargo / NBCU

“Eddie Murphy dan teman wanita lama Paige Butcher dengan sukacitanya mengumumkan bahawa mereka menjangkakan anak kedua mereka pada bulan Disember, ini akan menjadi anak ke-10 untuk Murphy, yang kedua untuk penjual daging, anak perempuan mereka, Izzy, berusia 2 tahun,” kata kenyataan itu..

Pelakon dan pelawak legendaris mempunyai lima anak dengan bekas isteri Nicole Murphy: anak perempuan Bria, 28, Shayne, 23, Zola, 18, Bella, 16, dan anak Miles, 25.

Dia juga berkongsi anak lelaki Eric, 29, bersama Paulette McNeely dan anak lelaki Christian, 27, bersama Tamara Hood. Pada tahun 2007, bekas ketua Spice Girl dan hakim “Amerika Got Talent” Melanie “Mel B” Brown melahirkan anak perempuan mereka, Angel, 11.

https://www.instagram.com/p/BOeCYh8DTlM

Sebagai penghormatan pada cuti pada tahun 2016, anak perempuan Murphy, Bria berkongsi potret keluarga yang memukau dirinya dan tujuh saudara kandungnya yang menyamar bersama ayah dan penjual daging, yang memegang Izzy kecil di pangkuannya.

“Merry Christmas !!! #MurphyFamily,” dia menulis dalam kapsyen.

Tahun yang sama, Murphy, yang memulakan berkahwin pada tahun 2012, membuka majalah People tentang kegembiraan ayah.

“Saya sangat bernasib baik dengan anak-anak saya,” kata bintang suara “Shrek”. “Tidak ada yang buruk dalam kumpulan itu, semua orang menjadi orang yang sangat baik.”

Tahniah, Eddie dan Paige!

Adakah Eddie Murphy membuat sekuel untuk ‘Datang ke Amerika’? Kekeliruan memerintah

Mac.17.201700:44

Loading...