Dylan Dreyer berkata dia adalah seorang penggoda emosi pada minggu pertama kehamilan

Dylan Dreyer TODAY mendedahkan hari Jumaat bahawa dia dan suami Brian Fichera menjangkakan anak pertamanya, anak lelaki, bulan Disember ini. Di sini dia menulis tentang roller coaster emosi beberapa minggu pertama kehamilan telah dibawa.

Brian dan saya telah berkahwin selama hampir empat tahun. Empat tahun yang indah yang merangkumi perpindahan ke New York City dan kerja mimpi yang baru pada acara TODAY Show. Kami tidak terburu-buru untuk mempunyai anak-anak dan, jujur, ada saatnya kami mengumumkan bahawa kami tidak pernah menginginkan anak-anak!

Dylan Dreyer mendedahkan: Saya mengandung anak pertama saya!

Jun.10.201603:44

Kemudian suatu hari kami berdua saling memandang dan berkata, “Saya mahu bayi!” Seperti biasa, kami berada di halaman yang sama dan semuanya sepatutnya betul.

Sekarang, di sini saya menulis blog pertama saya tentang BABY! Ia adalah rahsia kecil yang kita simpan di kalangan keluarga kecil, dan saya sekarang boleh menjerit dari atap: “I’M PREGNANT !!!”

Dan sekarang saya boleh menjerit, “OH CRAP !!!!”

Sebagai ibu-ibu yang pertama, saya akan mengakui saya tidak tahu apa-apa. Suami saya teruja sejak hari kami mendapat ujian kehamilan yang positif. Saya lebih suka, “Baiklah, saya tidak mahu jinx apa-apa, jadi mari tunggu sehingga kita berjumpa doktor.”

Kemudian kita melihat doktor dan saya suka, “OMG! Saya sangat teruja!!”

Kemudian sehari kemudian, saya cemas untuk pelantikan saya yang seterusnya, menunggu untuk mengetahui sama ada atau tidak semua telah berkembang OK dan di landasan yang betul.

Saya mempunyai janji itu pada hari Isnin, sedikit masa lalu 12 minggu. Saya mula memberitahu lebih ramai orang minggu ini, dan sekarang saya telah secara rasmi mengumumkannya ke dunia – dan saya sudah berfikir, “Saya tidak boleh menunggu pelantikan seterusnya untuk memastikan semuanya OK!”

Dylan Dreyer
Dylan dan suaminya, Brian, bersedia untuk mengalu-alukan bayi pertamanya musim sejuk ini.Samantha Okazaki / TODAY

Saya tidak boleh percaya saya bertuah ini. Saya sangat bersyukur dan berterima kasih kepada Allah setiap malam dan berdoa agar dia menjaga malaikat-malaikatnya di sekeliling anak kecil kita supaya dia selamat dan dilindungi.

Saya telah meminta orang ramai untuk cuba menjelaskan kepada saya mengapa mempunyai bayi mengubah hidup anda dengan cara yang anda tidak boleh bayangkan. Tiada siapa yang boleh memasukkannya ke dalam kata-kata, tetapi apabila saya melihat lelaki kecil ini dan memerhatikannya menari dan menyentuh tangannya ke mukanya, saya jatuh cinta dengan serta-merta. Cinta juga, saya tidak boleh memasukkan kata-kata.

Dylan Dreyer announces she is pregnant with a baby boy
Anak lelaki Dylan tiba di Disember ini.Diberkati oleh Dylan Dreyer

Saya berharap Savannah tidak keberatan saya menyebarkannya dengan satu juta soalan. Oleh kerana kita sudah hampir pada masa yang sama dan dia sudah profesional terlatih, dia adalah sumber saya yang sempurna!

P.S. Kami tidak merancang masa bayi Disember untuk keluar dari liputan hujan musim sejuk … Saya bersumpah!

Daftar: Kekal terkini dengan semua berita kehamilan dan bayi TODAY dengan berita kami!

Lihat perjalanan cuaca musim sejuk liar Dylan Dreyer

21.20.201502:33