Doktor berpakaian seperti Joker menyampaikan bayi pada Halloween (dan ibu teruja!)

Kelainan plot suci, Batman, Joker adalah wira kali ini!

Keluarga Tennessee yang mempunyai rasa humor mengaku bersenam dengan pakar bedah mereka untuk membiarkannya tinggal di kostumnya sebagai pengkritik Bat Heath Ledger dari “The Dark Knight” untuk menyampaikan anak perempuan mereka pada Halloween, bukannya pulang ke rumah untuk berubah.

Dr. Paul Locus of the Henry County Medical Center in Paris, Tennessee delivers Oaklyn Selph on Halloween while wearing a Joker costume at the parent's request.
Dr. Paul Locus dari Pusat Perubatan Henry County di Paris, Tennessee menyampaikan bayi Oaklyn Selph pada Halloween sambil memakai kostum Joker atas permintaan ibu bapa.Dengan hormat dari Justin Selph

Pengiriman komik Dr. Paul Locus berlaku di Pusat Perubatan Henry County di Paris, Tennessee, pada hari Selasa, ketika Brittany Selph tiba untuk melahirkan anak perempuannya, Oaklyn, hampir seminggu sebelum tanggal pengiriman Nopember 5.

“Saya fikir melihatnya berpakaian di dalam bilik penyampaian, ia mengambil apa yang saya lakukan dan kesakitan,” kata Brittany HARI INI. “Ia adalah ketawa yang baik, ia membuatkan saya berasa tenang.”

Dr. Paul Locus of the Henry County Medical Center in Paris, Tennessee delivers Oaklyn Selph on Halloween while wearing a Joker costume at the parent's request.
Brittany Selph dan anak perempuannya yang baru lahir Oaklyn.Dengan hormat dari Justin Selph

Ayah yang bangga, Justin, berkata pasangan itu “terkejut” apabila Locus memasuki bilik dengan penuh pakaian dan pakaian ungu setelah mereka tiba di hospital pada tengah hari selepas air Brittany pecah. “Saya mendapat Facebook Live dengan segera dan fikir ini terlalu baik bukan untuk video,” katanya.

Selepas memeriksa Selphs semula pada waktu petang, Dr. Locus telah merancang untuk pulang ke rumah untuk membuat gula-gula dan menukar pakaian kedokterannya sebelum kedatangan bayi, tetapi pesakitnya meyakinkannya untuk melakukan sesuatu yang tidak sesuai dengan wataknya.

Dr. Paul Locus of the Henry County Medical Center in Paris, Tennessee delivers Oaklyn Selph on Halloween while wearing a Joker costume at the parent's request.
Tiada jenaka! The Joker (aka Dr. Paul Locus) dengan bayi Oaklyn Selph selepas penghantaran Halloween.Dengan hormat dari Justin Selph

“Kami berfikir jika dia akan tinggal di bilik penyampaian, ia akan menjadi agak sejuk,” kata Justin. “Dia seorang lelaki yang tulen dan sukan yang baik. Dia juga akan bercakap setiap kali dalam suara Joker itu.”

Tiada siapa yang mendapat sepakan yang lebih besar daripada bantuan komik daripada anak lelaki mereka, Brenden yang berusia 10 tahun, yang memaparkan gambar dengan supervillain yang menyampaikan kakak barunya. Anak perempuan mereka yang berusia 4 tahun McKinley kurang geli hati, kerana ketakutan terhadap badut!

Young Brenden was delighted that his new baby sister was delivered by The Joker!J
Young Brenden gembira kerana kakaknya yang baru disampaikan oleh The Joker!Dengan hormat dari Justin Selph

Locus kemudian menyerahkan kad selamat kepada keluarga selepas kelahiran Oaklyn – yang ditandatangani oleh “Dr. Joker.”

Ia bukan kali pertama doktor mesra telah bersenang-senang dengan pesakitnya. Pengarah Pusat Perubatan Henry County Rhonda Crossett mendedahkan bahawa Dr Locus telah berpakaian sejak zaman awal amalannya. “Dia suka meneruskan mil tambahan untuk memberi mereka pengalaman penghantaran yang unik dan menyeronokkan.”

Seluruh pengalaman juga memberi keluarga Selph sebuah idea hebat untuk ulang tahun Oaklyn pada tahun depan: “Kami sudah mempunyai hari jadinya yang pertama,” kata Brittany, “Ini mesti menjadi tema Batman merah jambu.”