Dia lelaki! Joseph Gordon-Levitt dan isteri, Tasha McCauley, mengalu-alukan anak ke-2

Tahniah agar pelakon Joseph Gordon-Levitt dan isterinya, Tasha McCauley.

Pasangan itu menyambut anak kedua mereka – anak lelaki lagi! – pada bulan Jun, melaporkan Orang. Seorang wakil untuk mengesahkan berita itu kepada HARI INI.

Getty Images

Tiada butiran lain mengenai bayi itu, termasuk namanya, boleh didapati sekarang, tetapi kapur sehingga keinginan bintang berusia 36 tahun “Snowden” untuk menjaga kehidupan pribadinya peribadi.

Gordon-Levitt telah lama ketat tentang keluarganya, seperti ketika dia menolak untuk bercakap tentang isteri masa depannya kepada Howard Stern pada tahun 2013. “Gadis yang saya bersama, dia benar-benar tidak mahu menjadi sebahagian daripada itu , “katanya kepada tuan rumah.

Hilarity for Charity's 5th Annual Los Angeles Variety Show: Seth Rogen's Halloween
Pasangan itu tampil di atas pentas semasa Hilarity for Charity’s 5th Annual Los Angeles Variety Show pada bulan Oktober 2016. Randy Shropshire / Getty Images

Pelakon dan McCauley, ahli perniagaan dan pakar robotik, berkahwin dalam majlis intim di rumah mereka pada Disember 2014.

Pada tahun berikutnya, tawar “The 3rd Rock Dari The Sun” memberitahu tuan rumah “Live With Kelly and Michael”, dia mengambil kesakitan untuk menjaga isterinya dan anak pertamanya daripada perhatian.

“Anak saya, dia hanya bayi, anda tahu? Dia tidak membuat pilihan untuk berada di mata orang ramai, dan itulah pilihan yang saya mahu dia dapat membuat apabila dia lebih tua, apabila dia boleh memikirkan perkara-perkara seperti ini dan membuat keputusan itu untuk dirinya sendiri, ” pelakon menjelaskan.

“Jadi, buat masa ini,” tambahnya. “Saya hanya seorang pelindung dan saya ingin melindungi privasinya.”

Dan dengan jelas juga berlaku untuk Baby No. 2, juga.

Tahniah kepada Joseph dan Tasha atas berita gembira mereka!

Loading...