Cute overload: Idea kostum Halloween yang menggemaskan untuk kanak-kanak dan anjing peliharaan

Sama ada anda mengamalkan keibubapaan pada bayi-bayi bulu anda sehingga bayi manusia anda datang, atau anda berakhir dengan haiwan kesayangan anda kerana anak anda memohon dan mengaku sebagai sahabat – hubungan antara haiwan dan anak-anak tidak dapat dinafikan.

Jadi dengan Halloween menghampiri, hanya semulajadi untuk mempertimbangkan memuji kostum anak anda dengan memakai anggota keluarga berbulu anda sebagai sidekick mereka.

Dari badut sarkas hingga watak-watak permainan video, kami telah membundarkan 14 anak-anak anjing yang paling cerah di sekeliling untuk memberi anda inspirasi kostum.

1. Ksatria dan naga

Kerana anda tahu anak anda mengejar anjing di sekeliling halaman dengan pedang ketika anda tidak menonton, pertimbangkan untuk membiarkan dia membunuh naga sendiri Halloween ini dengan memakai anjing sebagai musuhnya.

Disematkan pada Pinterest.

2. Hood Little Riding Hood dan Big Bad Wolf

Mengapa nenek, apa mata besar yang anda ada! Aksara buku kecil anda akan kelihatan lebih bijak apabila disertai dengan serigala sendiri yang menyamar. Mempunyai anjing mengangkut dia dalam keranjang barang-barangnya, dan Nenek tua, tidak akan pernah meninggalkannya.

Disematkan pada Pinterest.

3. Pegawai polis

Tidak pernah ada dua rakan kongsi yang berpatroli kejiranan. Biar anak anda dan haiwan kesayangan anda mengambil gigitan dari jenayah pada Halloween dengan memakainya sebagai sepasang pegawai polis.

Disematkan pada Pinterest.

4. Oompa Loompa dan Willy Wonka

Datang dengan saya, dan anda akan berada dalam dunia imaginasi tulen – di mana kanak-kanak dan haiwan yang comel berpakaian sebagai watak dari filem klasik “Willy Wonka dan Kilang Coklat.” Hilangkan jari anda dan berharap tiada siapa yang akan bertukar menjadi blueberry.

Disematkan pada Pinterest.

5. Mario dan Luigi

Tidak semestinya bukan pasangan watak permainan video yang lebih ikonik daripada Mario dan Luigi dari franchise Super Mario Bros. Nintendo. Oleh kerana bayi bulu anda secara teknis adalah adik anak anda, berpakaian seperti kedua saudara lelaki itu menjadikan jumlah yang masuk akal.

Disematkan pada Pinterest.

6. haiwan ladang

Kemungkinan untuk memasangkan anak-anak dan haiwan peliharaan anda dalam kostum haiwan ladang tidak berkesudahan. Apa yang boleh berlaku daripada sekumpulan lembu, ayam, dan babi kecil di sekitar kawasan pinggir bandar anda?

Disematkan pada Pinterest.

7. Super wira

Sama seperti haiwan ternakan, tidak ada kekurangan pilihan ketika datang untuk berpakaian klan anda sebagai pahlawan super. Batman dan Robin? The Avengers? Langit adalah batas untuk pilihan pakaian berkuasa tinggi.

Disematkan pada Pinterest.

8. The Wizard of Oz

Sekiranya anda mempunyai seekor anjing, kordinasi dengan pakaian Dorothy, orang berpakaian kunyit, lelaki timah dan singa keluarga anda semudah mengklik tumit sandal ruby ​​anda bersama-sama. Biarkan teman berbulu anda menjadi Toto, atau jika anda mempunyai lebih daripada satu haiwan kesayangan, pertimbangkan untuk membiarkan mereka terbang monyet atau roti sayuran.

Disematkan pada Pinterest.

9. Berjalan seperti orang Mesir

Sama ada Cleopatra, Marc Antony, sphinx atau firaun, pertimbangkan untuk menggosokkan anak-anak dan haiwan peliharaan anda sebagai tokoh sejarah dari Mesir purba untuk mendapatkan pakaian asal yang sesuai.

Disematkan pada Pinterest.

10. Sherlock Holmes dan Watson

Asas, Watson sayang saya! Biarkan anak kecil anda dan bayi bulu anda terjebak dalam beberapa berpesta dengan berpakaian mereka sebagai detektif yang terkenal dan pembantunya.

Disematkan pada Pinterest.

11. Badut Circus

Mempunyai kejiranan yang ketawa dan bersorak lebih banyak dengan berpakaian duo anda sebagai sepasang badut sarkas. Mata Bonus jika mereka membina rutin dan melakukan beberapa helah!

Disematkan pada Pinterest.

12. Peri dongeng dan gigi

Berikan haiwan kesayangan anda sebagai gigi putih berkilat dan biarkan anak anda menjadi periuk gigi, lengkap dengan sayap dan tongkat. Jika mana-mana kawan-kawan yang menipu atau mengorbankan mereka kehilangan gigitan gigi ke dalam bar gula-gula, mereka akan bersedia untuk mengumpul.

Disematkan pada Pinterest.

13. Jadual bas dan bas

Berpakaian Greyhound anda sebagai bas Greyhound – atau mengubah jenis anjing ke dalam mod pengangkutan berjalan hanya mudah. Biarkan anak anda menimbulkan tanda jadwal bas dan anda mempunyai pasangan yang bersedia bergerak.

Disematkan pada Pinterest.

14. Kuda dan joki

Sekiranya anda mempunyai anjing besar, anda mungkin bercanda bahawa dia adalah sebesar kuda. Semua yang mengetepikan, berpakaian anak kecil anda sebagai joki dan membiarkan dia pergi untuk perjalanan membuat untuk satu comel Halloween getup.

Disematkan pada Pinterest.