Cute curtsy! Puteri Charlotte menunjukkan kemahiran dirajanya semasa lawatan Eropah

Dia hanya baru-baru ini bertukar menjadi 2, tetapi Princess Charlotte telah menjadi pemutar tempat kejadian dalam perjalanannya di Eropah, bahkan mengambil sebahagian daripada perhatian yang biasanya membanjiri abangnya.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 1
Princess Charlotte menikmati sejambak yang dia terima apabila mendarat di Berlin.Chris Jackson / Getty Images

Saudara-saudara diraja muda kini berada di Jerman, menemani ibu bapa mereka dalam lawatan muhibah lima hari. Mereka memulakan lawatan di Poland, dan ketika mereka meninggalkan pagi Rabu, anak muda Charlotte membuktikan dia lebih bersedia untuk mengambil tugas diraja dengan serius.

Ketika keluarganya bersedia untuk menaiki pesawat di lapangan terbang Warsaw, Charlotte melepaskan kaki ke arah kecil terkecil untuk mengucapkan selamat tinggal kepada para pegawai Polandia yang melihatnya.

Bob cepat-atau-anda-hilang-ditangkap pada video oleh jurugambar di lapangan terbang di lapangan terbang.

Royal yang terkejut mungkin mendapat beberapa pelajaran dari ibunya, yang menunjukkan kemahirannya dari semasa ke semasa!

The Royal Family Attend Easter Day Service In Windsor
The Duchess of Cambridge melakukan pengabdian kepada Ratu Elizabeth II ketika dia menghadiri Perkhidmatan Hari Paskah dengan Putera William di Kapel St George pada 16 April 2017 di Windsor, England..Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage

Dan tentu saja, sekiranya Charlotte tidak mencukupi untuk mencairkan hati di seluruh dunia, dia meneruskan daya tarikannya sebaik sahaja dia mendarat di Berlin, di mana dia menawarkan jabat tangan kecil kepada seorang diplomat British yang membantu mengalu-alukan keluarganya.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany
Princess Charlotte menawarkan jabat tangan yang halus kerana dia dialu-alukan ke Berlin, Jerman.Getty Images

Sedang kakaknya, sementara itu, mempunyai peralihan yang lebih sukar. Putera George, yang bertukar menjadi 4 pada hari Sabtu, kelihatan sedikit marah-marah – dan mungkin terbangun dari tidur ketika pendaratan mereka.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 3
Putera George yang mengantuk, apabila tiba di Jerman.Getty Images

Kedua-dua George dan Charlotte tidak menghadiri mana-mana acara awam, duduk di luar lawatan ibu bapa mereka dengan pengasuh mereka.