Christie Brinkley menawarkan pengakuan emosi kepada media: ‘Letakkan anak-anak’

Christie Brinkley kembali ke laman isu pakaian renang Sukan Illustrated tahun ini pada usia 63 tahun, dan kali ini, dia mempunyai dua anak perempuan yang cantik di sisinya.

Tetapi ketika trio itu melawat hari TODAY Rabu pagi, supermodel ikonik memikirkan kembali ke hari-hari awal – ketika gadis-gadisnya jauh lebih muda dan terpaksa berkongsi sorotan ibu terkenal mereka.

Disertai oleh anak perempuannya, Christie Brinkley memberitahu media untuk ‘membuang anak-anak’

15.15.201706:25

Alexa Ray Joel, 31, dan Sailor Brinkley Cook, 18, kedua-duanya menjadi berita utama kerana ketenaran Brinkley. Dan dalam kes Joel, ayahnya, penyanyi Billy Joel, juga seorang superstar.

“Saya perlu memberitahu anda bahawa ia sangat menyedihkan,” jelas Brinkley mengenai liputan yang kerap. “Sebagai seorang ibu, saya boleh menangis sekarang.”

BERKAITAN: Anak-anak mini Christie Brinkley mengikuti petunjuk model ibu – lihat gambar yang menarik!

Sebenarnya, dia menambah – menyegarkan ketika dia meneruskan – “tidak ada yang lebih teruk” daripada melihat kanak-kanak sendiri cuaca kajian media sedemikian.

Anak perempuan Christie Brinkley Alexa: Saya gugup sebelum menembak Sukan Illustrated

15.15.201704:20

Joel teringat jenis komen yang dibuat mengenai dia dalam akhbar.

BERKAITAN: Anak perempuan Christie Brinkley Sailor bertarung melawan pembuli dalam talian

“Bukan untuk mengulangi terlalu banyak – saya tidak mahu kasihan, saya mempunyai kehidupan yang hebat dan saya sangat istimewa berada di mana saya – tetapi saya pasti meneruskannya,” katanya. “Mereka sering memanggil saya ‘wajah yang tunduk.’ Jadi saya meneruskannya, saya berkembang ke dalam diri saya kemudian dalam hidup. “

Pernyataan seperti itu menyebabkan rasa sakit bagi seluruh keluarga, dan rasa sakit itu mendorong Brinkley untuk membuat permohonan.

“Jika saya boleh menggesa satu perkara untuk media: Letakkan anak-anak,” tegasnya. “Ia seperti, kami selebriti, kami permainan yang adil, katakan apa yang anda kehendaki, tetapi lepaskan anak-anak, biarkan mereka mempunyai masa mereka untuk membesar dan menjadi siapa mereka akan menjadi.”

Dan apabila anak-anak itu membesar dan menyertai ibu untuk menembak majalah utama?

“Apabila mereka membuat keputusan untuk melangkah, maka mereka adalah permainan yang adil,” kata Brinkley dengan jelas.

Christie Brinkley and daughters Alexa and Sailor. TODAY, February 15th 2017.
Nathan Congleton / HARI INI

Anak-anak perempuannya bersetuju.

Lihat lebih banyak daripada keluarga dalam isu baju renang Sports Illustrated 2017 dengan Kate Upton di atas penutup, yang ada di gerai berita sekarang.

Kate Upton: 2017 Perlindungan sukan baju renang Illustrated terasa ‘sangat istimewa’

15.15.201702:40