Christian Bell, Anna Faris dan lebih banyak selebriti berkongsi teks lucu daripada ibu mereka

Dengan Hari Ibu dalam perjalanan, Jimmy Kimmel memutuskan cara terbaik untuk menghormati wanita yang mengangkat tetamu selebritinya adalah dengan membiarkan kata-kata mereka sendiri bercakap.

Pada hari Khamis “Jimmy Kimmel Live!”, Tuan rumah lewat malam berkumpul bintang untuk membaca mesej teks sebenar dari ibu mereka, yang sebahagiannya memalukan, bahagian yang menawan dan semua lucu.

Anna Faris memulakan keseronokan dengan mesej dari ibunya yang benar-benar menampung semua pangkalan.

“Saya hanya mahu anda tahu betapa baiknya bapanya dan saya,” bacaan itu. “Seperti yang anda tahu tahu, kami benar-benar percaya bahawa anda adalah pelakon yang paling hebat dalam generasi anda, kami sememangnya berharap anda beralih ke kerja dramatik dan saya juga bangun kerana saya bimbang anda tidak memakai pelindung matahari yang cukup dan mengambil B12 I Saya mendapat Allcoin dari Costco, saya harap ini tidak akan membuat anda bangun. Tolong berikan Allison Janney kasih sayang dan ucapan tahniah. Tak ada yang layak mendapat Oscar daripada dia. “

Ternyata, teks itu mungkin bangun Faris. Lagipun, ibunya memukul hantar pukul 3:34 pagi.

Bagi ibu Kristen Bell, dia berjaya mengekalkan teksnya untuk satu topik – semangat yang mudah.

“Hey Kristen, saya tahu bahawa anda tahu Jimmy Kimmel, dan dia melakukan Oscars,” katanya menulis sebelum anugerah filem tahun ini. “Jadi beritahu dia untuk memberikan semua pemenang, jadi anda boleh memberi saya pemenang dan saya boleh menang di pesta Oscar saya.”

Teks dari ibu: Hoda berkongsi teks ibu yang layak untuk segmen Jimmy Kimmel

May.05.201601:31

Bintang bintang “Veep” dan “Ditangkap” Tony Hale memaklumkan kepadanya bahawa “kawan-kawan barunya MENCINTAI ‘Penangkapan Penangkapan.” “Bagi dia dan ayah? “Kami masih tidak berjaya.”

Lihat “Jimmy Kimmel Live!” klip di atas untuk melihat apa yang wanita terkemuka dalam kehidupan Ike Barinholtz, Jack McBrayer, Adam Scott, Will Forte, YG, Anthony Anderson dan Patton Oswalt terpaksa berkata kepada anak-anak dewasa mereka, juga.

Nah, mungkin bukan ibu Oswalt.

“Patton yang sayang …” Siapa saya bercanda? ” pelawak itu dijeda. “Ibu saya tidak tahu bagaimana untuk menghantar teks, dia hanya memanggil saya di talian tetap, saya tidak mempunyai mesej suara.”

Di sini berharap ibu-ibu – dan semua yang lain di luar sana – boleh mengharapkan teks (dan panggilan, bunga dan lawatan) mereka sendiri Ahad ini.

Tonton Jimmy Fallon membaca #MomQuotes yang lucu

Mei.11.201800:48