Chip Gaines bertindak balas selepas penulis pendapat mengatakan mantra ‘keluarga pertama’ hanya untuk persembahan

Chip Gaines melancarkan serangan balik ke Amerika Syarikat pada hari Isnin yang mempersoalkan sama ada rumah bintang realiti sangat diperlukan untuk diperbaiki.

Satu kolum USA Today yang berlarutan hujung minggu lalu berpendapat bahawa “Chip dan Joanna Gaines tidak mendapat di mana mereka berada dengan meletakkan keluarga mereka terlebih dahulu.”

Gambar: Today - Season 67
Chip dan Joanna Gaines dari kerajaan Magnolia Nathan Congleton / NBC

Penyumbang pendapat Daryl Austin, pemilik perniagaan kecil dari Utah, mendakwa bahawa secara fizikal mustahil bagi bintang HGTV untuk menumpukan masa yang sesuai kepada keibubapaan empat anak mereka – Drake, 13, Ella Rose, 11, Duke, 9, dan Emmie Kay, 8 – memandangkan tuntutan harta tanah dan realiti TV realiti mereka. Joanna Gaines, yang baru berusia 40 tahun, hamil dengan anak lelaki kelima itu, seorang anak lelaki.

Chip Gaines, bagaimanapun, cepat untuk mengetuk pintu bahawa asas Austin op-ed adalah tekaan tulen dengan tweet pada hari Sabtu:

Op-ed masih sepertinya mengganggu bintang “Fixer Upper” dua hari kemudian. Gaines, 43, mengutuk kutipan dari Senator John McCain – “Sama ada kita fikir antara satu sama lain betul atau salah pada isu-isu hari ini, kita berhak saling menghormati” – yang seolah-olah menjadi tindak balas yang menunjuk.

Persepsi Austin, tentu saja, bertentangan dengan imej yang dibuat dengan teliti dari Gaines sebagai ibu bapa yang sempurna pertama, dan ahli perniagaan yang sempurna kedua.

Joanna Gaines dan Chip Gaines bercakap tentang buku masakan baru, bayi No. 5

Apr.24.201805:39

Di USA Today op-ed, beliau mencadangkan realiti yang tidak ditunjukkan pada “Fixer Upper” yang baru dibungkus itu ialah menjalankan sebuah syarikat hartanah yang berjaya di seluruh bandar Texas di Waco, Dallas, Fort Worth, Austin, Houston dan San Antonio, dua buku terlaris, majalah suku tahun, kedai dalam talian, restoran, blog Joanna, dan barisan produk untuk Sasaran adalah lebih daripada pekerjaan sepenuh masa untuk dua orang. Ia adalah kehidupan sepenuh masa.

Pada akhir ‘Fixer Upper’, Chip dan Joanna Gaines membida perpisahan emosi

April.04.201803:15

“Ini hanya tidak mungkin, dan ia menjadi buruk kepada orang tua yang benar-benar meletakkan anak-anak mereka terlebih dahulu. Tidak kira betapa kaya dan terkenal, kita semua dibatasi oleh 24 jam sehari,” tulis Austin. “Anda tidak boleh melakukan semua yang mereka lakukan (atau sebahagian kecil daripadanya) dan masih ada masa nyata untuk keluarga.”