Bunyi yang paling manis! Tonton Haley Joy menyanyikan ‘Selamat Hari Jadi’ kepada Hoda

Anak perempuan Hoda Kotb memberinya hadiah hari jadi yang paling ternilai pada tahun ini – sebuah lagu manis “Selamat Hari Jadi”!

The TODAY anchor, yang merayakannya pada tahun ke-54 pada 9 Ogos, menyiarkan video Instagram Haley Joy, 1, menyanyi sambil memeluknya di dalam tangan mama.

View this post on Instagram

❤️👶🏼

A post shared by Hoda Kotb (@hodakotb) on

Hoda, yang menulis sebuah buku kanak-kanak, “Saya Sayang Kamu Sejak Selamanya,” yang diilhamkan oleh anak perempuannya, juga menyampaikan ucapan terima kasih kepada Haley pada siaran hari Khamis, memberitahu Kathie Lee Gifford, “Bolehkah anda percaya saya mendapat hak bayi sekarang? Saya terus memikirkannya. “

Dia menambah, “Apabila anda melanda 54 dan anda meniup lilin, anda tidak boleh bayangkan … seperti, saya dapat memilikinya. Kadang-kadang ia menyerang saya seperti gelombang. “

Haley Joy menyanyikan ‘Selamat Hari Jadi’ kepada Hoda, bersama dengan Blake Shelton dan bintang-bintang lain

09.09.201804:43

Sabtu bukan prestasi pertama Haley Joy “Selamat Hari Jadi” untuk ibunya. Dalam mesej video mengejutkan yang ditunjukkan kepada Hoda semasa Hari Keempat Khamis HARI INI, yang kecil itu duduk bersama ibu dan kakak perempuan Hoda untuk mengucapkan selamat datang. Kelly Clarkson, Maria Shriver, Blake Shelton dan Thomas Rhett semua menghantar mesej hari jadi khas juga.

Dan tentu saja, keluarga TODAY itu juga disambut dengan baik, dengan roti bakar sampanye, kek dan ulang tahun menyanyi bersama-sama dengan “Pretty Woman: The Musical” Broadway di plaza.

Selamat hari jadi, Hoda! Pasukan TODAY dan ‘Pretty Woman’ merayakannya di atas plaza itu

09.09.201801:32

Jadi bagaimana gadis hari jadi merayakan di rumah? Ibu dan adik perempuan Hoda datang ke bandar minggu ini untuk bersama dengannya untuk majlis itu. Pada hari Sabtu, dia berkongsi foto di Instagram keluarga yang menikmati cahaya matahari dan makan di tempat terbuka. Nampaknya hujung minggu yang sempurna kepada kami!

View this post on Instagram

Family in town for fun bday weekend!!!❤️❤️

A post shared by Hoda Kotb (@hodakotb) on

Selamat hari jadi, Hoda!