Boots, beg, coklat: JAMU hari ini memilih hadiah yang memberi kembali

Membeli dan memberi hadiah membuat kedua-dua pemberi dan penerima berasa istimewa. Tetapi sesetengah hadiah melonjak dan memberi kembali kepada komuniti, sering melalui sumbangan kewangan atau produk.

Peniaga-peniaga TODAY ini masing-masing memilih item yang membuat hadiah tersendiri dengan sendirinya, tetapi membantu seseorang yang memerlukan. Ia adalah masa tahun untuk memberi, dan untuk memberi kembali.

Hadiah yang diberikan kembali: Boots yang memberikan kemiskinan yang lebih baik dan banyak lagi

07.07.201705:43

Dapatkan teratur dan membantu ibu

Pilihan Savannah Guthrie adalah beg tote Perancis yang beraksen Perancis ($ 65) yang dibuat oleh Clare V., yang menawarkan sentuhan pada motto negara kebangsaan “kebebasan, kesetaraan, persaudaraan,” perdagangan dalam “persaudaraan” untuk “bersalin.”

Seratus peratus daripada hasil bersih mereka pergi ke Setiap Count Count, sebuah organisasi bukan untung yang diasaskan oleh Christy Turlington Burns yang berjuang untuk membantu setiap ibu mengalami kehamilan yang selamat. Setiap Ibu Count berfungsi untuk mendidik orang ramai mengenai kesihatan ibu, dan melabur dalam program yang diketuai masyarakat yang meningkatkan akses kepada penjagaan bersalin penting.

Tote
Savannah Guthrie memilih beg tote ini, dan meneruskan usaha untuk membantu wanita mempunyai kehamilan yang selamat.Setiap Count Ibu

“Saya suka beg tote ini kerana setiap ibu memerlukan beg besar untuk meletakkan semua barangannya,” kata Savannah. “Saya juga suka slogan – ia sangat comel dan sudah tentu, berbilang bahasa. Kebanyakan, saya suka Setiap Ibu Count, Saya rasa organisasi itu melakukan kerja-kerja hebat seperti membuat kehamilan dan melahirkan anak lebih selamat untuk ibu di seluruh dunia. membuat misi hidupnya, dan saya fikir dia sangat menginspirasi sebagai seorang lelaki dan sebagai ahli perniagaan, tetapi yang paling penting sebagai seorang ibu, dia adalah jiran saya dan kawan saya Pendek kata: Saya suka menyokongnya, saya suka menyokong ibu dan saya suka beg yang membawa semua barangan anda. “

Jangan sekali-kali merindui cerita orangtua dengan surat berita KANDUNGAN HARI INI! Daftar di sini.

Berikan kemiskinan pada but

Dengan moto seperti “memberi kemiskinan boot,” ROMA Boots ($ 39- $ 79) – dikenali untuk keselesaan mereka – mengambil komitmen mereka untuk filantropi secara harfiah. Untuk setiap sepasang kasut yang dibeli, syarikat itu menyumbangkan sepasang kepada seorang anak yang memerlukan. Syarikat itu diasaskan oleh pelarian kelahiran Romania, Samuel Bistrian, yang ingin membantu kanak-kanak miskin di negara asalnya. Mereka telah menyumbangkan kasut kepada anak-anak di seluruh dunia dan memberikan peratusan semua jualan untuk membantu membiayai inisiatif pendidikan di seluruh dunia. Peminat filem baru dan menyentuh buku “Wonder” akan mahu melihat butir yang diilhamkan oleh filem itu.

Boots
Butang ini diilhamkan oleh buku (dan sekarang filem) “Wonder,” oleh R.J. Palacio.Boots Roma

“Anda sering berfikir tentang makanan dan air, tetapi banyak kanak-kanak hanya memerlukan kaki yang hangat, kering,” kata Hoda Kotb. “Sepatu bot ini memberikan banyaknya anak-anak ini hidup di tempat-tempat yang khianat di mana kehidupannya sukar, dan apabila mereka mempunyai sepasang kasut padat, ia membantu mereka. Dan organisasi ini juga menyumbang kepada pendidikan mereka … Saya rasa ini produk hebat. “

Membantu negara membangun

Heifer International terkenal dengan programnya yang membantu orang-orang di negara-negara membangun memanjat kemiskinan, sering melalui sumbangan ternakan. Tetapi organisasi itu juga menjual hidangan, termasuk kopi susu coklat yang dibuat oleh wanita Guatemala ($ 17) dan caramel garam laut coklat gelap ($ 25).

Coklat
Heifer International mungkin paling terkenal dengan sumbangan ternakannya, tetapi laman web ini juga menjual kopi dan coklat.Heifer International

“Saya memilih Heifer International kerana mereka melakukan kerja-kerja luar biasa yang membantu negara dan negara membangun,” kata Al Roker. “Orang-orang di sana menolong diri mereka melalui hadiah ternakan, air tawar dan infrastruktur yang memberikan kehidupan. Produknya hebat, banyak dari mereka adalah makanan yang berkaitan, mereka rasa hebat dan datang dari tempat-tempat di mana wang itu dilaburkan semula. adalah penting untuk cuba melakukan kebaikan dan memberi kebaikan. “

Hadiah yang dibuat oleh orang yang selamat

Mentega Shea membantu losyen Thistle Farms, sabun dan barangan penjagaan badan yang lain merasa mewah dan memanjakan. Tetapi bonusnya ialah syarikat itu berfungsi untuk menyembuhkan, memperkasakan dan mengambil mangsa penyelamat manusia, pelacuran dan kecanduan wanita. Pada tahun 2017, jualan produk menyediakan pekerjaan berpendapatan hidup untuk 49 orang yang selamat, dan pendapatan juga membantu Thistle Farms menyediakan perumahan bagi 59 wanita yang turun dari jalanan. Salah satu faves kami? Set Hadiah ReEnergize ($ 35), terdiri daripada barangan berasaskan pudina yang membantu menghidupkan semula anda.

Hadiah set
Set hadiah Thistle Farms termasuk mencuci badan, sabun mandi, gel cukur dan bibir bibir.Thistle Farms

“Saya suka apa yang mereka rasa,” kata Kathie Lee Gifford. “Ini satu perkara untuk menyelamatkan orang dari kehidupan perhambaan dan kemudian ada lagi untuk menjaga mereka selepas itu.”

Merasa kucing dan membantu anak-anak

Elm Barat telah menggunakan estetika bergaya moden untuk kertas hiasan kucing kecil yang indah ini ($ 19) untuk amal yang akan menarik perhatian orang ramai. Lima puluh peratus daripada kos setiap produk disumbangkan ke Hospital Penyelidikan Kanak-kanak St. Jude untuk menyokong misi menyelamatkan nyawa mereka: mencari penawar, menyelamatkan kanak-kanak dan melakukan semuanya tanpa kos kepada keluarga kanak-kanak.

Barat Elm
Setengah daripada wang dari penjualan kertas kayu kucing purr-fect ini pergi ke Hospital Penyelidikan St. Jude Children.Elm Barat

“Perhiasan yang indah ini menarik perhatian saya kerana saya suka haiwan dan persahabatan yang mereka bawa ke dalam kehidupan seseorang,” kata Megyn Kelly. “Patung-patung ini merupakan peringatan kegembiraan yang kami dapat dari haiwan kesayangan kami dan persahabatan mereka yang manis. Apa yang saya suka tentang mereka ialah separuh harga penuh pergi terus ke salah satu institusi paling mulia dan penting di Amerika: St. Hospital Kanak-Kanak Jude Sebuah tempat di mana keluarga tanpa insurans tidak pernah diminta membayar dan kemajuan yang luar biasa telah dibuat dalam memerangi kanser dan penyakit lain yang memberi kesan kepada kanak-kanak. Anda tidak boleh meminta kumpulan orang yang lebih layak. “

Masak seperti selebriti

Williams-Sonoma telah bekerjasama dengan bintang termasuk Bobby Flay, Jeff Bridges, Questlove dan Faith Hill untuk menghasilkan garis spatulas yang direka khas ($ 12.95 setiap satu). Tiga puluh peratus daripada setiap pembelian pergi ke No Kid Hungry, sebuah kumpulan yang berjuang untuk mengakhiri kelaparan zaman kanak-kanak.

Spatula
Selebriti merangka spatula kreatif ini untuk membantu melawan kebuluran kanak-kanak.Williams Sonoma

Carson Daly TODAY adalah peminat, dan mereka yang menyukai “The Big Lebowski” akan menjadi terlalu – spatula Jeff Bridges ‘bintang menggesa “Mari pergi bowling.” The Dude masih kekal.

Hadiah yang mengubah dunia

WE Charity adalah bukan untung pertama untuk mendapatkan Seal Kemanusiaan GH dari majalah Good Housekeeping, yang dibangunkan untuk memberikan keyakinan kepada pengguna apabila memilih untuk menyokong organisasi amal. KAMI percaya kepada hadiah yang mengubah dunia. Setiap pakej produk termasuk kod Jejak Impak Anda yang boleh dimasukkan dalam talian di WE.org, membolehkan pembeli melihat di mana kesan anda dihantar dan bagaimana anda membuat perbezaan.

Saya kepada Kami Artisans memberi kuasa kepada wanita dalam komuniti di seluruh dunia untuk mengubah tradisi budaya mereka menjadi sumber pendapatan yang berkembang maju, mengubah kehidupan mereka, keluarga dan komuniti. Sehingga kini, saya kepada Kami Artisans mempunyai lebih daripada 1,400 wanita di Kenya, dan pada tahun ini mereka berkembang untuk bermitra dengan masyarakat pribumi di Ecuador.

Gelang
Warna manik pada setiap gelang memberitahu anda di mana sumbangan anda akan berlaku.Saya kepada Kami Perniagaan Sosial

Pilih gelang Imani ($ 12) buatan tangan wanita di Kenya menggunakan gaya manik tradisional mereka. Warna setiap gelang menunjukkan di mana sumbangan membantu: kuning untuk pendidikan, biru untuk air bersih, hijau untuk makanan, merah untuk masalah kesihatan dan ungu untuk peluang.