Bolehkah anda mengatakan ‘kerosakan almari pakaian’? Pakaian lucu ayah untuk bayi pergi virus

Bapa-bapa milenium sering cemerlang dalam mengasuh anak sama dengan rakan-rakan mereka, tetapi ketika datang untuk berpakaian gadis kecil, landskap sundresses, pakaian dan busur rambut dapat menjadi sangat hangat.

Ayah berpakaian puteri dalam pakaian … tetapi lupa bajunya!

Jul.01.201601:17

Untuk Jeremy Basso, percubaan gagalnya berpakaian anak perempuan berusia 7 bulan, Olivia, telah menjadi sensasi virus, membuat ibu-ibu di mana-mana ketawa dan berkongsi cerita mereka sendiri bencana almari daddy.

Isteri Jeremy, Brooke, mengatakan dia pada mulanya mengambil foto viral Olivia – yang menunjukkan bayi dalam pakaian tanpa baju di bawahnya – untuk menghantar kepada rakan dan keluarga untuk ketawa. Tetapi, apabila Jeremy berseloroh mencatatkan imej itu ke laman Facebooknya sendiri, Brooke memutuskan untuk menyiarkan imej tersebut, bersama dengan perbualan teks lucu dengan suaminya mengenai pakaian, ke halaman Facebook Ellen DeGeneres.

“Saya tidak tahu dia berpakaian seperti itu sehingga saya mengambilnya,” kata Brooke kepada HARI INI KANAK-KANAK. “Apabila saya mengambilnya dari penjagaan harian, saya fikir mungkin dia tumpah keluar dari lampinnya dan mungkin mereka mengeluarkan baju yang saya anggap dia dibawa masuk.”

“Penyedia kami hanya ketawa dan berkata, ‘Tidak, Jeremy membawanya seperti itu, dan kami hanya fikir OK,'” lanjut Brooke. “Kita semua hanya tertawa mengenainya.”

BERKAITAN: Bapa lucu hari ini mendapat perhatian serius mengenai ibu bapa

Moms cepat berkongsi di bahagian komen kisah peribadi Brooke ketika masa ayahnya bercampur-campur sementara berpakaian bayi.

“Saya keluar untuk malam perempuan ketika anak perempuan kami bayi dan suami saya meletakkan Membina pakaian Beruang pada bayi,” tulis Kelle Kidd Torregrossa. “Saya dapat melihat lubang di mana ekor haiwan boneka sepatutnya pergi.”

Bertemu keluarga di belakang satu kegagalan pakaian almari pakaian bayi keseluruhan

Jul.02.201602:34

BERKAITAN: Ayah menulis nota lucu yang mengetepikan anak-anak dari sekolah

“Suatu kali suami saya fikir dia menyembur air pada rambut kerinting anak saya untuk membantu menjinakkannya sebelum gereja tetapi pemutih itu!” mengulas Michelle Flehmer Hilburn. “Rambut anak saya terpaksa dipotong untuk mendapatkan pekerjaan pewarna peluntur! Saya menghargai bantuan dan ia membuat cerita yang hebat.”

ChristiAnne Garvin menceritakan tentang masa suaminya menghantar anak perempuan mereka kepada pengasuh yang memakai pakaian ketat krim dan topi comel. “Saya sampai di sana dan seperti ‘Apa yang berlaku pada skirtnya?’ dengan asumsi pakaian itu pada asalnya lengkap. Pengasuh saya pergi ‘Oh Tidak. Dia datang seperti ini.’ Dan kemudian kita ketawa bersama. “

Jangan sekali-kali merindui cerita orangtua dengan surat berita TODAY! Daftar di sini

Brooke berkata dia dan Jeremy terkejut melihat berapa banyak kisah serupa yang telah dikongsi, dan telah ketawa tentang berapa banyak wanita yang menandakan suami mereka menegaskan bahawa kisah itu terdengar biasa.

Brooke Basso says her daughter does have outfits that are more put together than her dad's attempt at overalls.
Brooke Basso berkata, anak perempuannya mempunyai pakaian yang lebih banyak daripada percubaan ayahnya di pakaian.Brooke Basso

Jadi, apa yang dikatakan ayah yang tidak begitu bergaya untuk dirinya sendiri mengenai kesilapannya?

“Ia tergantung di dalam almari, dan saya hanya meraihnya dan fikir ia adalah sejenis tangki,” kata Jeremy. “Saya rasa, saya fikir (bapa perlu) menghantar gambar kepada isteri mereka jika mereka meneka diri. Tetapi, Olivia tidak fikir, jadi semuanya baik.”

Siapa yang mempunyai lelucon ayah yang paling lucu? HARI INI dan Jim Gaffigan memenangi pemenang!

Jun.16.201607:02