Blake Lively menyeru ibu Instagram yang membuat wajah ibu mudah: ‘Apa ?!’

Bayi No. 2 sedang dalam perjalanan untuk para petani rasmi yang mengaku diri Blake Lively dan Ryan Reynolds, dan dia tidak boleh lebih bahagia. Tetapi ada satu perkara kecil yang membuatnya sedikit keliru tentang perkara ini.

Blake Lively membincangkan kehamilan: Adakah anda pernah bertanya? Dylan seberat

Jun.23.201602:22

“Ada wanita ini di Instagram yang pernah saya suka menonton dan namanya adalah ‘Old Joy,'” kata Lively menjelaskan kepada Seth Meyers pada “Late Night” pada hari Rabu sambil mempromosikan filem barunya “The Shallows” dan mengakui bonjolan di bahagian tengahnya adalah “tidak brownies.”

LEBIH: Blake Lively pada rancangan keluarga besar dengan Ryan Reynolds: ‘Kami secara rasminya’

“Lama Kegembiraan,” seperti yang dijelaskan Lively, berkongsi foto Instagram tentang apa yang kelihatannya menjadi kehidupan yang idealnya sebagai ibu dengan anak-anaknya. “Dia selalu mempunyai pai blueberry segar yang mengukus dan scone dan krim gelas dan dia membaca ‘Man Lama dan Laut’ … dan anak lelakinya seperti memberikan urut refleksologinya Apa ?!”

Blake Lively pada ‘The Shallows’ dan hubby Ryan Reynolds

Jun.20.201603:34

“Anak saya [James 1 tahun] seperti bermain dengan alat letupan,” tambah Lively. “Dia sudah tahu cara membersihkan dinding kerana dia meletakkan lubang di dinding.”

Meyers, yang mempunyai anak sendiri berusia 3 bulan, berkata beliau benar-benar memahami gambar ketibaan gambar yang sempurna yang wujud di Instagram. “Ia kejam!” dia ketawa.

Blake Lively membincangkan kehamilan: Adakah anda pernah bertanya? Dylan seberat

Jun.23.201602:22

“Saya pergi dari menyayangi dia mahu menculiknya supaya dia tidak akan menghantar lebih banyak penyeksaan untuk saya,” kata Lively. “Ia seperti, ‘Oh, mereka berdua tidur pada masa yang sama!’ Seperti, dude, apa yang anda buat? … Anda adalah ibu bapa yang paling besar yang pernah ada. “

Blake Lively and Ryan Reynolds
Blake Lively dan Ryan Reynolds di Gala Institut Kostum di Muzium Seni Metropolitan pada bulan Mei 2014.Dimitrios Kambouris / Getty Images

LEBIH: Bayi ibu jari Ryan Reynolds ‘James dalam foto Instagram yang comel

Jangan mengalahkan diri! Kami fikir anda dan Reynolds lakukan dengan baik!

Ikut Randee Dawn di Twitter.