Bintang ‘Jem dan Bintang Hologram’ Molly Ringwald mengarahkan anak perempuannya remaja

Dengan filem barunya “Jem dan Holograms,” bintang remaja bekas Molly Ringwald sekarang bermain dewasa yang bijak. Tetapi jarang sekali dia berada dalam mod ibu berbanding ketika dia melangkah masuk untuk mengarahkan tetamu yang sangat istimewa dalam filem itu: Anak perempuannya, Mathilda, 12 tahun.

Molly Ringwald pada ‘Jem’ dan ketahanan ‘The Breakfast Club’

19.1.201504:10

“Dia suka bertindak,” kata Ringwald semasa lawatannya ke TODAY hari Isnin. “Kami tidak mahu dia melakukannya secara profesional, tetapi kami sangat menyayangi Jon [Chu, pengarah] … dan jadi kami melakukannya. Saya difilmkannya, saya sebenarnya mengarahkannya ke dalamnya.”

The World Premiere Of Disney's
Molly Ringwald dengan suami Panio Gianopoulos dan anak-anak mereka Mathilda, Adele dan Rom.Alberto E. Rodriguez / Getty Images untuk Disney

Mathilda (ayahnya penulis editor Panio Gianopoulos) tidak mempunyai bahagian besar dalam filem itu; sebenarnya, ia lebih seperti kumbang. Tetapi untuk Ringwald, mimpi itu menjadi kenyataan: Sekali gus, dia sebenarnya boleh membuat anak perempuannya melakukan apa yang dia minta!

“Ia sangat menakutkan untuk mengarahkan anak perempuan remaja anda,” kata Ringwald. “Saya fikir ia adalah sahaja masa dia pernah mendengar saya! “

Savannah Guthrie and Molly Ringwald.
Savannah Guthrie dan Molly Ringwald.HARI INI

Untuk lebih lanjut, periksa video lawatan Ringwald!

“Jem dan Hologram” dibuka di pawagam pada hari Jumaat, 23 Oktober.

Tonton ‘Breakfast Breakfast Club’ Molly Ringwald yang berusia 16 tahun pada HARI INI

Mac.03.201501:35

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.