Bekas bekas peserta ‘Sarjana Muda’ Bekah Martinez mempunyai berita besar – dia mempunyai bayi!

Hanya berusia 22 tahun, Bekah Martinez – atau Bekah M., ketika peminat mengenali dia pada musim 22 “Sarjana Muda” – adalah peserta termuda untuk bersaing untuk jantung Arie Luyendyk Jr..

Sudah tentu, dia terus mengajukan soalan kepada Becca Kufrin (sebelum membuangnya dan mencadangkan kepada pelari Lauren Burnham – apa musim).

Tetapi kini ada berita besar mengenai bintang berbadan “Bujang” yang tidak berminat pada persembahan itu – Bekah mempunyai bayi!

Terdapat spekulasi mengenai sama ada Martinez merancang untuk menyertai pelakon cinta “Spoiler”, “Bachelor in Paradise,” tetapi dia memutuskan untuk tidak muncul pada musim yang paling baru. Dalam temu bual dengan PureWow dan dalam video di saluran YouTube, dia menjelaskan mengapa.

“Bukan sahaja saya mempunyai teman lelaki,” katanya dalam klip itu, “Saya juga kini mempunyai anak dalam perjalanan.”

Bagi teman lelaki, dia tinggal bersama cintanya, Grayston Leonard, sekarang. Dan bagi bayi dalam perjalanan, itu adalah satu kejutan yang mengagumkan kepada kedua-dua mereka.

“Saya tidak percaya dan berfikir, ‘Adakah ini benar-benar berlaku?'” Martinez memberitahu PureWow. “Saya segera memanggil Grayston dan kemudian melintasi jalan ke Dollar Tree dan membeli dua lagi ujian kehamilan. Mereka tentu saja positif.”

Tetapi kehamilannya adalah kejutan yang menggembirakan, dan dia menyatakan pasti “lebih baik daripada ‘Sarjana Muda di Syurga.'”

“Walaupun saya mungkin sama-sama berpeluh, lelah, mual, tertekan dan emosi, sekurang-kurangnya saya tidak perlu risau tentang mencari seorang lelaki,” katanya sambil melepaskan persembahan itu. “Saya sudah ada yang dilindungi.”

Sekarang berusia 23 tahun adalah 20 minggu bersama, dan dia dan Leonard mengharapkan tambahan baru mereka tiba pada bulan Januari.