Barack Obama mengejutkan Michelle dengan mesej video ulang tahun ke 25 yang manis

Sudah diketahui mesej manisnya kepada isterinya pada hari lahir dan hari cuti, Barack Obama menjadi besar untuk ulang tahun perkahwinan ke-25 dengan Michelle pada hari Selasa.

Dia mengejutkan bekas wanita pertama dengan mesej video jantung yang mencair ketika dia berada di tengah-tengah ceramah dengan pengeluar televisyen Shonda Rhimes di Persidangan Pennsylvania untuk Wanita di Philadelphia.

“Saya lebih baik pulang!” Michelle tersenyum dan memalukan berkata kepada Rhimes dan penonton selepas melihat mesej itu.

Barack muncul di skrin pada persidangan itu menjelang akhir ceramah 57 minit oleh Michelle. (Lompat ke tanda 54-minit dalam video.) Dia memohon maaf kepada peserta kerana terpaksa “meranapkan pesta ini,” sebelum membiarkan isterinya tahu apa yang dia maksudkan kepadanya.

“Sekarang, idea bahawa anda akan menyatukan saya selama seperempat abad adalah bukti yang luar biasa untuk orang yang suci, indah dan sabar,” katanya. “Lebih mudah untuk saya lakukan kerana hakikatnya, bukan sahaja anda menjadi rakan kongsi yang luar biasa, bukan sahaja anda seorang kawan yang hebat, seseorang yang boleh membuat saya ketawa, seseorang yang akan sentiasa memastikan bahawa saya mengikuti apa yang saya fikir adalah benar , tetapi anda juga menjadi contoh kepada anak-anak perempuan kita dan seluruh negara. “

Sentimennya datang selepas Michelle telah menyiarkan gambar dari perkahwinan mereka pada tahun 1992 di Instagram dengan mesej cinta kepada bekas presiden pada ulang tahun mereka.

“Kekuatan anda, kasih sayang anda, tekad anda, kejujuran anda, hakikat bahawa anda kelihatan begitu baik melakukan semua ini, cara anda sentiasa bertanggungjawab atas tindakan anda sendiri tetapi juga untuk melihat orang-orang di sekeliling anda luar biasa , ” kata beliau lagi. “Dan tidak hairanlah apabila orang-orang mengenali kamu dengan cara saya mengenali kamu, mereka jatuh cinta.”

Mesejnya adalah contoh terakhir jenis kasih sayang yang tulen antara kedua-dua yang sering dipamerkan di banyak detik menyentuh sepanjang lapan tahun mereka berada di White House.

Swoon! Lihatlah kisah cinta Barack dan Michelle Obama

Januari.18.201700:53

Barack dan Michelle telah bersama sejak tahun 1989, ketika dia bertemu dengannya semasa bekerja sebagai sekutu musim panas di firma undang-undang Chicago di mana dia bekerja.

“Ini benar-benar keputusan terbaik yang pernah saya buat untuk terus bertahan, meminta anda keluar pada tarikh, yang akhirnya anda memberi,” katanya. “Dan saya harap anda merasakan cara yang sama. Jadi, saya tidak mahu mengganggu aliran apa yang saya pasti adalah perbincangan menarik, tetapi saya fikir anda tidak keberatan mungkin saya terjun payung hanya untuk mengatakan betapa saya sayang dan berapa banyak saya menghargai anda. “

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.