Bapa ketenteraan mengejutkan anak perempuannya yang berusia 7 tahun di perhimpunan sekolah

Seorang gadis berusia 7 tahun di Pennsylvania mengalami kejutan besar baru-baru ini apabila ayahnya menyusup di belakangnya di perhimpunan sekolah selepas dikerahkan bersama Angkatan Tentera A.S. selama tujuh bulan.

Imogen Nowak bercakap kepada rakan sekelasnya tentang keluarga ketenteraan – dan betapa mudahnya barangan dari rumah, seperti gula-gula Amerika, kelihatan seperti kemewahan kepada ahli-ahli tentera yang ditempatkan di seberang dunia. “Malah satu pakej gula-gula bermakna semua wang di dunia kepada mereka,” jelas Nowak, pelajar gred kedua di Quaker Valley Osbourne Elementary School.

Itulah ketika ayahnya, Kapten Tentera Darat A.S. Erik Nowak yang ditempatkan di Turki, Kuwait, Iraq dan Qatar – berjalan di belakang Imogen dalam seragamnya, dan berbisik di telinganya “Saya sangat menyukainya.”

Imogen menjerit “Daddy!” Dan melompat ke tangan ayahnya. Penonton meletup di sorakan.

Video yang mengasyikkan, yang diposting di Facebook, menjadi virus dan telah dilihat lebih daripada 18,000 kali.

Erik Nowak and Imogen
Erik Nowak terkejut dengan anaknya, Imogen, 7, dengan ketibaan khas di sekolah.Christine Schleif Photography

“Untuk 30 hingga 45 minit akan datang dia tidak akan melepaskannya. Saya tidak fikir ada mata kering di rumah, “kata Leah Lindenfelser, seorang kaunselor sekolah yang membantu menganjurkan perjumpaan itu, memberitahu HARI INI. “Ia adalah kegembiraan yang paling murni. Anda hanya dapat melihat di mukanya bahawa ia tidak percaya sama sekali bahawa ayahnya ada di sana. “

“Reaksi saya hanya menangguhkannya,” kata Nowak, 36. “Saya dapat memberitahu dia terkena emosi … Ini berlaku dengan cepat.”

Erik Nowak and Imogen
Erik Nowak dan anak perempuan Imogen, kini 7, pada hari pertama tadika. Apabila Erik Nowak terkejut dengannya di sekolah, dia tidak dapat melepaskan ayahnya, kata seorang kaunselor sekolah.Baik oleh Erik Nowak

Nowak telah menipu Imogen pada hari itu, mengatakan bahawa dia tidak pulang ke rumah selama dua atau tiga minggu lagi. Apabila dia mengejutkannya, “dia benar-benar menatap saya seolah-olah dia tidak pasti bahawa saya benar-benar ada di sana dan kemudian dia hanya melompat di tangan saya dan mula menangis,” tambahnya..

“Itulah yang akan datang ke rumah,” kata ibu Imogen, Krista Nowak. “Eric dan saya telah mengalu-alukan individu kami di lapangan terbang. Tetapi apabila anda melihat seorang bapa dan anak perempuan – mengetahui betapa dia merindukannya, hati anda hanya membengkak dan anda tahu semua kerja keras sehingga titik ini bernilai ketika anda lihat wajah itu di wajahnya. “

Erik Nowak and Imogen Nowak
Erik Nowak berkata dia tidak sabar untuk melakukan aktiviti biasa dengan Imogen sekarang bahawa dia berada di rumah.Baik oleh Erik Nowak

Sekarang Nowak berada di rumah, dia tidak sabar-sabar untuk mengamati lawatan lapangan sekolah Imogen ke zoo pada hari Jumaat, cuba meluncur ais dengannya untuk kali pertama, dan perkara yang lebih mudah – seperti meletakkan Imgoen tidur pada waktu malam.