Ayah ini membawa teman wanita anak lelakinya untuk prom

Kaylee Suders tidak mempunyai niat untuk menghadiri prom seniornya selepas teman lelakinya, Carter Brown, meninggal dunia dalam kemalangan kereta beberapa minggu yang lalu. Ia mengambil permintaan khas untuk membuatnya berubah fikirannya.

“Saya berkata, saya tahu Carter tidak berada di sini untuk membawa anda, tetapi mungkin saya boleh menjadi perkara terbaik seterusnya,” kata bapa Carter, Robert Brown, kepada TODAY..

Robert Brown made sure his late son's girlfriend, Kaylee Suders, had a senior prom to remember.
Robert Brown memastikan teman wanita anak lelakinya, Kaylee Suders, mempunyai prom yang senior untuk diingati. Kelly O’Neil Brown / Facebook

Brown, 50, bertanya kepada Suders, 18, jika dia boleh menjadi tarikh untuk prom pada 19 Mei di Sekolah Tinggi James Buchanan di Mercersburg, Pennsylvania. Brown adalah jurulatih bola sepak di sekolah dan telah membersihkan idea itu dengan kepala sekolah sebelum bertanya.

“Dia berkata, ‘Bagaimana jika saya pergi dengan anda?’ Saya suka, ‘Anda terlalu tua,’ ” Suders bercanda HARI INI. “Saya terkejut. Semuanya benar-benar ideanya, dan saya fikir ia benar-benar manis. “

Carter dan Suders telah bertunang selama kira-kira tahun ketika dia meninggal dunia akibat kemalangan pada 15 April. Pemain berusia 19 tahun itu pulang dari Indiana State University, di mana dia adalah seorang pelajar baru, untuk mengejutkan Suders.

Kaylee offers a kiss to a photo of Carter on prom night.
Kaylee menawarkan ciuman kepada foto Carter pada malam prom. Kelly O’Neil Brown / Facebook

“Carter adalah salah seorang daripada mereka yang boleh masuk ke bilik orang asing dan keluar dengan 15 kawan,” kata Suders. “Saya benar-benar bernasib baik untuk menjadi teman wanitanya.”

Kematiannya adalah berita paling dahsyat untuk keluarga Brown, yang telah kehilangan dua daripada empat anak lelaki mereka pada tahun lalu. Carter yang lebih tua, Chris, 23, meninggal dunia pada 18 September yang mengalami overdosis dadah.

“Perkara yang paling buruk untuk ibu bapa ialah kehilangan seorang anak, tetapi kehilangan dua dalam tujuh bulan, ia amat mengerikan,” kata Brown. “Tidak pernah dalam hidup saya, saya fikir kita akan melalui sesuatu seperti ini.”

Robert Brown and his wife, Kelly, have made Suders feel like part of the family.
Robert Brown dan isterinya, Kelly, telah membuat Suders merasa seperti sebahagian daripada keluarga. Kelly O’Neil Brown / Facebook

Suders telah tinggal bersama Browns dan tinggal di bilik Carter sejak kematiannya. Robert kredit isterinya, Kelly, kerana membantu mereka semua mengikat ikatan yang ketat.

“Mereka mempunyai hati yang paling besar yang pernah saya temui,” kata Suders. “Mereka pasti telah melepasi lebih daripada yang sepatutnya dilalui, tetapi ia hanya menjadikan mereka lebih kuat.”

Pada hari tarian, Suders mempunyai rambut dan solek yang dilakukan oleh rakan-rakannya. Semua orang menyaksikan dia turun tangga sebelum Brown menyambutnya di pintu.

“Saya rasa seperti seorang puteri,” katanya.

Suders said Carter would've
Suders berkata Carter akan “tersenyum telinganya ke telinga” jika dia tahu dia pergi ke prom dengan ayahnya. Kelly O’Neil Brown / Facebook

Kedua-duanya makan malam di hadapan tarian di TGI tempatan Jumaat dimana Suders dan Carter mempunyai tarikh pertamanya.

“Saya sangat bersemangat untuk bersiap sedia, tetapi setiap sekarang dan kemudian saya berfikir tentang bagaimana Carter sepatutnya berada di sana,” katanya. “Saya tahu dia menonton kami dan mungkin tersenyum telinga kepada telinga pada fakta bahawa ayahnya pergi bersama saya. “

Brown dan Suders melakukan beberapa tarian di prom dan mendapat sambutan hangat daripada rakan-rakannya, ramai yang sudah tahu Brown dari bola sepak.

“Semua orang menyangka ia sempurna,” kata Suders.

Malam itu adalah sebagai terapeutik untuk Brown kerana ia adalah untuk Suders.

Tonton gadis ini menerima janji manis dari rakan seumur hidupnya

Mei.15.201800:37

“Ia luar biasa,” katanya. “Untuk dapat ketawa, detik-detik ini sedikit dan jauh untuk keluarga saya pada ketika ini.”

Cara Brown melihatnya, dia hanya mewujudkan semua yang dia cuba untuk mengajar Carter dan saudara-saudaranya dengan mencipta sesuatu yang positif daripada kesedihan.

“Saya sentiasa membesarkan anak-anak saya dengan mengatakan bahawa anda boleh memiliki semua bahan dan semua yang anda inginkan, tetapi apabila anda berada di tempat tidur anda, apa yang anda tinggalkan adalah bagaimana anda memberi kesan kepada orang ramai,” katanya. teringat. “

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.