‘Anda melakukan apa yang menghibur mereka dengan baik’: David Beckham mempertahankan keraguan Harper

Dua tatu David Beckham yang menghormati anaknya Harper membuktikan bahawa model dan bekas bintang bola sepak adalah ayah yang sangat bangga. Tetapi selepas gambar Harper yang berusia 4 tahun menggunakan pacifier dikeluarkan pada hari Jumaat, para pakar menyoal keputusan Beckham sebagai ibu bapa.

David Beckham membela anak perempuan Harper yang berusia 4 tahun

Ogos.11.201500:57

Seorang bekas bidan yang dipetik dalam The Daily Mail mencadangkan Beckhams “meletakkan kesejahteraan Harper berisiko” dengan membenarkannya bergantung pada seekor dada pada usia yang lewat.

“Ia benar-benar boleh merosakkan gigi, dan ia sangat mungkin menghalang perkembangan ucapan,” kata Clare Byam-Cook, pengarang Tips Terbaik untuk Menyusu.

Seorang lagi jurulatih keibubapaan, Sue Atkins, berkata bahawa menenangkan anak dengan pacu adalah seperti “memberi mereka iPad” dan berlebihan “menangguhkan perbendaharaan kata mereka.”

Walau bagaimanapun, ia bukan kali pertama Beckhams telah disemai untuk kebiasaan pacifier Harper. Pada bulan Oktober 2014, Daily Mail menjalankan kisah yang hampir serupa, memetik tuntutan Byam-Cook bahawa bingkai adalah “untuk bayi yang sangat kecil sahaja.”

Begitu juga Beckhams yang hanya selebriti yang telah dipermalukan kerana anak dada mereka. Pada tahun 2011, Tom Cruise dan Katie Holmes dituduh sebagai “ibu bapa yang malas” selepas Suri Cruise yang berusia lima tahun itu difoto dengan satu.

Namun kedua-dua set ibu bapa berprofil tinggi mempunyai pertahanan mereka. Selepas ‘Binkygate’, Suri Cruise, Kacau blogger Julie Ryan Evans menulis, “Melangkah ke bawah polis penyikat, mereka anak-anak kita dan bil pergigian kita. Jika anda tidak menyukainya, jangan lihat. “Dan pada tahun 2014, kolumnis Express, Vanessa Feltz mengakui bahawa dia juga telah berjuang untuk meringankan anaknya daripada seorang pacu dan tidak” bersemangat untuk menanggung kecaman pada kemahiran keibubaparan Posh . “

Harper Beckham and David Beckham
LOS ANGELES, CA – APRIL 16: Harper Beckham (kiri) dan David Beckham menghadiri acara Burberry “London di Los Angeles” di Balai Cerap Griffith pada 16 April 2015.Jeff Vespa untuk Burberry / Getty Images

Baru-baru ini, David Beckham sendiri mengambil Instagram untuk menyangkal tuduhan itu, dan menyampaikan surat harian itu untuk tajuknya.

“Kenapa orang berpendapat mereka mempunyai hak untuk mengkritik ibu bapa tentang anak-anak mereka sendiri tanpa ada fakta? Semua orang yang mempunyai anak tahu bahawa apabila mereka tidak berasa sihat atau mengalami demam, mereka melakukan apa yang menghibur mereka dengan baik dan kebanyakan masa itu adalah seorang pacu, “tulis ayah yang tidak puas hati. “Jadi orang yang mengkritik berfikir dua kali mengenai apa yang anda katakan tentang anak-anak orang lain kerana sebenarnya anda tidak berhak mengkritik saya sebagai ibu bapa.”

Begitu juga empat yang terlalu tua untuk pemerah susu? Atau harus pengkritik, baik, pergi “mengisapnya”?

Top 10 selebriti terkenal: Brad, Beckham, lebih banyak lagi

Jun.14.201301:39