Anak lelaki Michael Phelps, Boomer, memakai pakaian lelaki ‘pasukan ayah’ Olimpik

Michael Phelps sedang membuat beberapa gelombang Olimpik yang serius di Rio – meraih pingat emasnya ke-21 – tetapi anaknya, Boomer Phelps, memberikannya berenang serius untuk mendapatkan wangnya dalam jabatan keruntuhan.

Yang berharga 3 bulan sudah diverifikasi di Instagram (yang mesti semacam rekod, kan?), Dan menghantar hati kita menjadi berlebihan dengan gaya pasukan Amerika Syarikat yang hebat yang layak mendapat pingat emas itu sendiri.

View this post on Instagram

Way to go daddy!!!! #usa #rio2016 #pantsonfleek

A post shared by boomer phelps (@boomerrphelps) on

Malam tadi, Boomer menunjuk-nunjuk celana merahnya, putih, dan biru ultrapatriotik dan kasut emas logam berkilat – sebuah ensemble yang menangkap semangat mimpi Olimpik.

BERKAITAN: Lihat kolam renang Olimpik yang telah dilakukan oleh Ryan Lochte yang baru

“Cara untuk pergi ayah !!!!” membaca kapsyen Instagram ceria, dengan hashtag lucu “#pantsonfleek.”

Tetapi rupa itu tidak lengkap tanpa mengangguk kepada ayahnya yang berbintang. Boomer juga memodelkan warna putih, dengan wajah tersenyum dan perkataan “Team Daddy” – sekiranya ada keraguan tentang siapa Olympian kegemarannya.

Dengan semua hoopla Olimpik ini, tyke tidak dapat menolong tetapi terpaksa meluangkan masa dari jadualnya yang sibuk untuk mendapatkan tidur kecantikan yang sangat diperlukan (tidur di tempat duduk itu tidak mudah).

BERKAITAN: Michael Phelps mengalu-alukan anak lelaki, Boomer Robert Phelps, dengan tunang Nicole Johnson

Dia juga memastikan untuk ditolak dalam pasukan USA Team yang menggemaskan, memaparkan logo Phelps, sambil menangkap beberapa z.

Hei, awak akan juga penat, jika anda adalah pemandu cheerleader No 1.

View this post on Instagram

Time to wake up!!! Daddy is racing soon!!!

A post shared by boomer phelps (@boomerrphelps) on

Sementara itu, kami akan mencari lebih banyak gaya Boomer dari berdiri dan menunggu lelaki kecil kegemaran kami diberikan pingat emas yang layak untuk fesyen Olimpik.