Anak lelaki ‘Charlie Bit My Finger’ semuanya sudah dewasa … dan masih comel!

Lapan tahun yang lalu, bapa yang tidak curiga memuat video lucu tentang apa yang berlaku ketika budak lelaki itu mengetuk jari anak lelaki yang lebih tua itu. Lebih 816 juta pandangan kemudian, “Charlie sedikit jari saya – sekali lagi!” video telah menjadi klasik dalam sejarah sensasi video virus internet.

Tetapi apa yang berlaku kepada Harry (mangsa!) Dan Charlie (biter!)? Nah, lapan tahun kemudian mereka agak lama dalam gigi, tetapi tidak kurang bijak. CBBC baru-baru ini melawat pasangan itu di rumah, dan bertanya kepada mereka jika mereka malu dengan klip itu.

Jawab: Charlie berkata “tidak,” kemudian mengakui dia tidak sepenuhnya yakin berapa kali ia telah dilihat.

“Ia membuat saya ketawa,” kata Harry, yang telah pulih dengan baik.

The boys from the viral video 'Charlie Bit My Finger' all grown up
Ingat video ‘Charlie Bit My Finger’? Baik lelaki dari sekarang sudah dewasa! Newsround’s Ricky Boleto telah pergi melawat anak lelaki dan mengetahui bagaimana video virus telah mengubah hidup mereka!CBBC / YouTube

CBBC melaporkan bahawa klip itu hanya muncul di tempat pertama kerana failnya terlalu besar untuk menghantar e-mel, dan bapa mereka Howard Davies-Carr mahu ayah lelaki lelaki itu menontonnya. Sejak itu, ibu bapa telah membuat lebih daripada $ 500,000 dari kejayaan besar video itu kerana tawaran pengiklanan dan jualan barangan.

Sejak video pertama disiarkan dalam talian, dua lagi saudara lelaki telah ditambah kepada keluarga … tetapi menggigit nampaknya telah dikurangkan.

Ingin melihat lebih banyak? Lihat saluran YouTube Charlie Bit Me!

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.