Alyssa Milano merangkul peranan penyokong menyusukan ‘Wendy Williams Show’

Penyusuan ibu di kalangan orang ramai terus menjadi topik yang kontroversial, tetapi aktres Alyssa Milano tidak membiarkannya menghentikan ucapannya.

Pemain berusia 43 tahun, yang paling terkenal dengan peranannya dalam rancangan TV seperti “Charmed” dan “Who’s the Boss ?,” sedang berbual dengan Wendy Williams dalam rancangan talk eponimnya semalam ketika Williams beralih perbualan ke arah subjek menyusukan bayi.

MEREKA: ‘Kegembiraan menyusu!’ Alyssa Milano berkongsi gambar menyusu bayi perempuan

“Saya tidak perlu melihatnya,” kata Williams, selepas menjelaskan kepada penonton bahawa Milano “baru-baru ini menyebabkan kontroversi kerana dia sedang menyusu.”

View this post on Instagram

#tbt 2014 Wonder Woman! #normalizebreastfeeding

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Milano bertanya kepada Williams apa sebenarnya yang mengganggunya tentang penyusuan susu ibu, yang telah menjadi isu penting dalam media sejak kebelakangan ini. Pelakon itu telah menyumbang kepada kontroversi dengan berkongsi beberapa gambar menyusu sendiri di Instagram.

“Kenapa OK untuk menunjukkan gambar Miley Cyrus dengan dua penggantung di atas payu dara, dan itu tidak OK …?” Milano meminta Williams, selepas dia cuba untuk menyatakan kejutannya di pendirian Williams.

Pelakon itu menafikan pendapat Williams bahawa payudara yang terdedah mengasingkan kerana sifatnya yang bersifat seksual. “Secara biologi, mereka tidak dibuat untuk perkara seksual,” kata Milano. “Itulah yang kami lakukan kepada mereka.”

BERKAITAN: Alyssa Milano memanggil Lapangan Terbang Heathrow kerana merampas susu ibu: ‘Tidak baik’

Secara keseluruhan, dia berkata dia menikmati peranan barunya sebagai “penyokong menyusu.”

“Saya mengambil pekerjaan itu dengan banyak tanggungjawab,” kata Milano. “Tetapi itu … ia agak mengejutkan bahawa kami sememangnya berfikir tentang sesuatu yang sepatutnya sangat semula jadi.”

Reaksi Williams? “Saya tidak boleh, saya tidak boleh.”

Alyssa Milano: Kisah di sebalik gambar menyusu, khabar angin ‘Boss’

16.1.201504:04