Aktiviti bayi ini ditukar menjadi meja permainan dan ia adalah permainan changer untuk ibu-ibu baru

Memilih pusat aktiviti bayi terbaik boleh kelihatan menakutkan.

Sebagai ibu bapa, saya tidak mahu lebih daripada memberi anak-anak saya segala-galanya yang boleh membawa mereka kebahagiaan – walaupun itu bermakna rumah sekali saya minimalis dipenuhi dengan mainan berwarna pelangi. Tetapi, jika anda kekurangan penyimpanan, bilangan item yang diperlukan oleh bayi dapat menjadi sangat menggembirakan. Oleh itu, apabila mana-mana syarikat mendakwa produk boleh tumbuh dengan bayi menjadi anak kecil, ia menangkap mata saya.

Itulah sebabnya saya membeli pusat aktiviti bayi Skip Hop di Amazon kira-kira sebulan yang lalu. Sekarang, saya berteriak mengenainya dari atas bumbung.

Bayi saya baru berumur 4 bulan. Mainannya berlipat ganda dan semakin besar. Saya sentiasa tahu saya ingin mendapatkannya sebagai pusat aktiviti untuk memberi dia lebih banyak masa dalam kedudukan tegak dan mendedahkannya kepada lebih banyak aktiviti pembangunan. Tetapi, perkara-perkara ini mengambil banyak ruang, sering kelihatan hodoh dan boleh menyebabkan banyak perubahan yang baik.

Reka bentuk anggun dan pop warna menarik saya ke Jump Hop Explore dan Lebih Lihat Pusat Aktiviti 3-Peringkat Bayi. Tetapi apa yang benar-benar menjual saya ialah ia boleh ditukar menjadi meja permainan apabila bayi saya mengatasi mainan. Itulah alasan yang cukup untuk menambahnya kepada kereta saya.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Langkau Hop Explore dan Lebih Lihat Pusat Aktiviti 3-Peringkat Pusat Bayi, $ 120, Amazon

Sekarang, saya bermain dengan bayi saya di pusat aktiviti sekali atau dua kali sehari.

Meja putih mempunyai tempat duduk kelabu dan putih yang selesa yang membolehkannya berputar 360 darjah. Empat mainan dengan selamat melampirkan ke meja dengan sistem klip. Anda boleh menyusunnya semula seperti yang anda mahu. Saya, secara peribadi, suka bermain dengan burung hantu yang meletup dan meletup (ibu bapa juga boleh bersenang-senang, bukan?), Tetapi bayi saya sangat tertarik dengan landak.

Ia juga dilengkapi dengan awan musim bunga dengan manik berwarna-warni, satu set pokok plastik yang bergerak mundur dan mangkuk snek yang sedutan selamat.

Amazon

Tingkap tontonan mencari-cari mengecil di piano ringan di bawah, yang duduk di platform sokongan kaki. Bayi anda boleh mengetuk kakinya dan memainkan muzik (seperti versi mini piano dari “Big”), atau alat itu boleh melakonkan melodi seperti “Lelaki Lama Ini” dan “The Itsy Bitsy Spider.”

Sekiranya anda perlu menyimpan meja, anda boleh mengambil kaki supaya ia sesuai di dalam almari atau di bawah katil lebih mudah. Tetapi, ideanya adalah bahawa anda tidak perlu menyimpan perkara ini apabila bayi anda menjadi lebih tua, kerana ia berubah menjadi meja yang dia boleh duduk di warna atau bermain. Anda juga boleh membeli kerusi-kerusi Skip Hop khusus untuk ketika bayi anda akhirnya dapat berjalan.

Skip Hop Explore & More Kids Chairs, $ 40, Amazon

Amazon

Pusat aktiviti ini mungkin kelihatan seperti itu di sisi pricier, tetapi saya mendapati bahawa ia berbaloi. Bayi saya suka, ia kelihatan anggun dan, terima kasih kepada ciri penukaran, kami akan menggunakannya sehingga dia berumur beberapa tahun!

Berikut adalah beberapa pilihan menghiburkan untuk bayi yang hebat juga:

Fisher-Price Rainforest Jumperoo, $ 105, Amazon

Amazon fisher-price jumperoo
Amazon

Ini satu kos yang sedikit kurang daripada Hop Hop, tetapi ia adalah jumper dan bukannya jadual. Ia juga mendapat lebih daripada 6,000 ulasan di Amazon dan penarafan lima bintang.

Bright Starts Pinwheels Playful Bouncer, $ 23, Amazon

Kerusi yang selesa ini termasuk bar mainan yang boleh berinteraksi dengan bayi. Plus, terdapat ciri getaran yang menenangkan.

Infantino Twist and Fold Activity Gym, $ 40, Amazon

Bayi gym activity center review

Sekiranya bayi anda terlalu muda untuk pusat aktiviti tegak, gim ini adalah cara yang baik untuk menjaga bayi dilayan di belakang mereka atau semasa masa perut.