‘Ajar cinta kanak-kanak’: Ibu menulis nota terima kasih virus kepada teman wanita baru bekas

Stereotip ibu tiri jahat sudah lelah – sekurang-kurangnya, jika seorang ibu berusia 24 tahun dari Newport News, Virginia, mempunyai apa-apa untuk mengatakan tentang hal itu.

Audrey Loving wrote a heartfelt thank-you note to her ex's girlfriend for loving her daughter.
“Hanya menjadi orang dewasa dan letakkan anak pertama,” kata Loving. “Ajar cinta anak itu.”Audrey Loving

Audrey Loving bertemu Corey Henry pada usia 18 tahun. Mereka bertunang dan mempunyai seorang anak perempuan, Riley, sekarang 4 – tetapi selepas beberapa tahun jarak jauh dan perbezaan peribadi, hubungan mereka berakhir. Sejak kedua-dua mereka tinggal di negeri-negeri yang berbeza, Loving mempunyai jagaan penuh, tetapi Henry tetap terlibat dalam kehidupan Riley dan sering membawanya pada hujung minggu.

BERKAITAN: Pengantin membaca bacaan sumpah kepada anak tirinya

Ketika Henry mula berkencan dengan wanita lain, Loving bertekad untuk mengambil jalan tinggi. “Saya berasal dari keluarga yang dicampur – saya mempunyai anak perempuan, separuh saudara perempuan,” katanya kepada HARI INI. “Berkembang, saya mendengar ceramah negatif mengenai ‘wanita lain’, dan saya tidak mahu anak saya mendengar perkara yang sama … Ini tidak adil. Kanak-kanak pintar. “

Dia juga merasakan empati terhadap Whitney McGraw, wanita yang mengambil tanggungjawab seorang anak yang bukan dirinya sendiri. “Ia juga canggung untuknya – dating seseorang dengan anak kecil,” katanya. “Saya tidak berminat dengan drama bayi mama … saya menyambutnya dengan keluarga saya dengan tangan terbuka.”

Audrey Loving wrote a heartfelt thank-you note to her ex's girlfriend for loving her daughter.
“Saya berasal dari keluarga campuran … berkembang, saya mendengar ceramah negatif tentang ‘wanita lain’, dan saya tidak mahu anak saya mendengar perkara yang sama,” Loving menjelaskan.Audrey Loving

Walaupun niat baiknya, Loving berkata dia “agak gila” apabila Riley mula mula menghabiskan masa bersendirian dengan pasangan itu. “Saya akan menulis senarai keseluruhan untuk Whitney. Perkara seperti, ‘Jangan biarkan dia di bilik mandi,’ “katanya dengan ketawa.

“Whitney akan menghantar saya gambar dan memaklumkan saya,” katanya. “Suatu malam, saya menghantarnya sebuah teks yang mengatakan, ‘Anda tahu, saya sangat berterima kasih kepada anda.'”

BERKAITAN: Untuk ibu bapa saya: Saya tidak pernah mengingini anda di sini, tetapi terima kasih

Loving berkongsi sentimen yang sama pada laman Facebook Cinta Apa Matters, menggalakkan orang lain untuk menetapkan contoh cinta dan kebaikan. Pada masa penerbitan, jawatan itu mempunyai hampir 70,000 suka dan 9,000 saham.

“Sudah tentu sukar,” kata Loving sambil berkongsi anak perempuannya. “Anda mempunyai anak dan beruang mama anda keluar. Tetapi hakikat bahawa ada seseorang yang menyayangi anak perempuan saya … Saya dengan aman mengetahui dia sedang dijaga. Lebih banyak orang yang suka anak anda, lebih baik. “

Loving telah menerima kira-kira 5,000 mesej dari orang lain yang bekerja melalui situasi yang sama. Walaupun dia tidak dapat memberi respons kepada semua orang, dia mempunyai nasihat yang baik untuk kita semua.

“Hanya menjadi orang dewasa dan letakkan anak pertama,” katanya. “Ajar cinta anak itu.”

Pengantin lelaki membaca sumpah bergerak ke anak tirinya yang kecil

Februari.26.201502:23