7 cara untuk menggodam ke sekolah dan mempunyai tahun yang teratur dan hebat

Walaupun anak-anak anda sudah memukul buku-buku atau anda mempunyai beberapa hari lagi sebelum anda mengambil gambar pertama, ia tidak terlambat untuk mencuba beberapa hacks dan sekolah DIY untuk mendapatkan anak-anak anda teruja dengan tahun baru . Daripada membuat bekalan membosankan lebih peribadi untuk mewujudkan ruang kerja rumah yang teratur, petua dan kiat ini akan memberi anak-anak anda A + bermula.

Amanda Mushro

1. Notebook papan tulis

Buku nota adalah bahan ruji untuk kanak-kanak di setiap gred, tetapi dengan cat kapur kecil, buku nota membosankan boleh diubah menjadi peralatan yang disesuaikan. Dengan lukisan penutup buku nota dengan cat papan tulis, yang boleh didapati di mana-mana kedai kraf, anak-anak anda boleh menggunakan kapur untuk menulis tugasan kerja rumah atau peringatan untuk setiap kelas. Pasti mereka boleh menulis semuanya di kertas biasa, tetapi tidak menulis dengan kapur lebih menyeronokkan?

2. pemacu kilat keychain

Alasan lama “anjing makan pekerjaan rumah saya” mungkin telah diganti dengan “Saya kehilangan pemacu kilat saya.” Hack ini memudahkan untuk selalu memiliki pemacu flash anda apabila anda memerlukannya. Menggunakan kunci rantai mewah yang murah, buat lubang kecil di sisi yang mewah dan keluarkan sebilangan kecil pemadat. Kemudian letakkan pemacu denyar di dalam lubang dan selamatkannya dengan gam panas pada kes pemacu kilat. Lampirkan rantai kunci kepada beg buku atau pengikat untuk akses mudah.

Jangan sekali-kali merindui cerita orangtua dengan surat berita TODAY! Daftar di sini

3. Meja lap

Kembali ke sekolah juga bermakna kembali kerja rumah. Dengan DIY yang pantas dan murah ini, anda boleh membuat meja lap yang sesuai untuk menyelesaikan kerja sekolah di rumah atau di dalam kereta. Mulailah dengan bantal kecil dan gunakan gam panas atau jalur Velcro untuk melampirkan papan putih ke bantal. Sentuhan akhir melampirkan kantung pensil ke tepi papan putih dengan gam panas atau jalur Velcro supaya anak-anak anda mempunyai semua yang mereka perlukan untuk sesi kerja rumah yang selesa dan produktif.

4. Rakaman jadual sekolah

Semasa beberapa hari pertama sekolah menengah, ingat jadwal kelas anda boleh menjadi rumit, tetapi hack ini membuat peringatan yang cepat. Sekiranya anak anda mempunyai telefon bimbit, minta mereka mengambil gambar jadual mereka dan menjadikannya gambar skrin utama. Semasa hari sekolah, mereka boleh menyemak skrin kunci mereka tanpa perlu mencari jadual mereka di dalam beg buku mereka.

5. Hack kombinasi gabungan

Jika sekolah menengah anda memerlukan peringatan mengenai kombinasi loker mereka, tuliskan kombinasi mereka di dalam gelang getah. Apabila mereka memerlukan akses kepada loker mereka, mereka dapat dengan cepat melihat nombor dengan membalikkan gelang mereka.

6. penganjur bekalan balang Mason

Simpan semua bekalan yang diperlukan oleh anak-anak anda untuk kerja rumah mereka dan dalam sekali tempat dengan DIY ini. Mulailah dengan beberapa bekas mason dan gunakan gam panas untuk menyusun balang. Setelah lem panas kering, isi balang dengan segala-galanya anak-anak anda perlu membuat kerja rumah dengan angin.

7. Senarai tugas yang boleh diguna semula

Jika anda sentiasa menulis nota dan peringatan untuk keluarga anda, senarai keluarga yang boleh diguna semula dapat membantu semua orang berada di landasan yang betul. Mulailah dengan bingkai gambar lama dan pop dalam kertas sekeping berwarna-warni dan bukan gambar. Gunakan pembuat memadam kering untuk menulis nota pada kaca. Biarkan bingkai di tempat yang semua orang akan melihat dan cuba mendapatkan keluarga anda dengan tabiat sentiasa memeriksa senarai. Inilah hack tambahan: pom kapas dari bekalan kraf kanak-kanak anda boleh terpaku pada penutup penanda kering untuk membuat pemadam yang boleh diguna semula.

Item ini dipilih oleh pasukan editorial kami kerana kami menyukai mereka – dan kami harap anda juga melakukannya. HARI INI mempunyai hubungan afiliasi, jadi kami dapat memperoleh porsi kecil dari hasil pembelian anda. Item dijual oleh peruncit, bukan oleh HARI INI.