5 petua Willie Geist untuk ayah: Bersedia untuk perarakan telanjang

Sebagai sebahagian daripada siri kami yang berpanjangan #BornTODAY, kami meminta saudara kandung (dan bapa kepada dua) Willie Geist untuk memberikan petua keibubapaan kegemarannya kepada bapa. Sekiranya anda pernah tertanya-tanya bagaimana kehidupan di rumah Geist seperti ini, ini adalah gambaran. 

Sekat 72 jam untuk memasang perabot untuk bilik bayi
IKEA dan Sasaran menjadikannya semua bunyi begitu mudah, tetapi kemudian mereka memberikan timbunan kayu kepada anda dan memberitahu anda bahawa ia adalah meja yang berubah-ubah. Kosongkan kalendar itu, tuangkan minuman keras, dan mula membuat katil bayi. Kemudian, apabila anda hampir selesai, perhatikan dengan arahan yang anda telah lakukan segalanya ke belakang, buang katil bayi, dan mulakan semula – berhenti sejenak untuk menuangkan minuman lain.

Willie Geist and his family.
Willie Geist dan keluarganya.Hari ini

Bersedialah dengan pameran eksotik di rumah anda
Kadang-kadang anda akan pulang dari kerja untuk mencari badan-badan telanjang kecil yang memasuki rumah anda. Saya maksudkan bahawa secara literal: anak-anak muda anda akan telanjang dan berbaris dalam perarakan, instrumen, tongkat, dan semua. Masa ketiga atau keempat, anda berhenti menyedarinya.

Jangan bertindak seperti seorang pahlawan untuk melakukan perkara yang dilakukan pasangan anda 10 kali sehari
“Adakah anda melihatnya? Saya baru saja menukar lampin besar! Saya akan pergi berbaring. “Kamu bukan pahlawan, Ayah: kamu 1/10 pahlawan isterimu sepanjang hari. Cuma ubah lampin dan tutup.

Dengarkan: ANGGOTA HARI INI dan rakan memberi nasihat baru ibu bapas

Pilih perkataan kegemaran anda bahawa anak anda menyatakan dengan salah dan tidak membetulkannya
Mereka akan belajar bagaimana untuk mengatakannya dengan betul, dan hari itu akan menjadi satu kesedihan untuk anda. Anak perempuan saya berusia 6 tahun masih berkata, “renember”, seperti dalam, “Renember ketika saya masih bayi dan saya pernah berkata ‘renember’?” Anak saya berkata, “Avay-vable”, seperti dalam “Ayah, adalah Eric avay-vable untuk playdate? “Kami bergantung kepada mereka untuk kehidupan yang sayang.

Willie with his daughter Lucie, 6.
Willie bersama anak perempuannya, Lucie, 6.Hari ini

Jangan tanya isterimu kerana dia akan keluar dari bandar untuk hujung minggu dan meninggalkan anda dengan anak-anak, “Sayang, apa yang mereka makan?”
Saya bertanya kepada isteri saya bahawa seolah-olah anak-anak saya sendiri jarang berlaku, burung-burung eksotik. Dia menutup pintu dan pergi ke lapangan terbang tanpa memberi respons. Untuk rekod, ternyata mereka bertahan pada tender ayam dan kotak jus sahaja. Siapa tahu?

Loading...