28 Rahsia hadiah Santa yang wow (untuk serendah $ 8!)

Pertukaran hadiah gajah putih adalah salah satu tradisi cuti kegemaran kami, dan pada tahun ini kami telah menemui hadiah muktamad untuk mengumpulkan rakan swappers anda. Dari orang dewasa unicorn untuk menyodok jeruk, khazanah ini pilihan dan hadiah manis yakin untuk mengeluarkan semangat bercuti (dan kompetitif) dalam semua.

Mari mulakan permainan! Dan jika tidak ada pertukaran tahun ini, hadiah ini menjadikan pilihan Rahsia Santa yang sangat baik.

Di bawah $ 15

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Kad Terhadap Kemanusiaan: ’90-an Nostalgia Pack, $ 8, Amazon

Kad Against Humanity '90s Nostalgia Pack

Pek nostalgia ini semua tentang 90-an. Ia mengandungi 23 kad putih dan tujuh kad hitam dan sesuai untuk seseorang dalam gajah putih yang menguasai permainan popular ini.

“The Cook Book Star Wars: Wookiee Cookies and Other Galactic Recipes” oleh Robin Davis, $ 10, Amazon

Bintang Wars cookbook

Penjual terbaik Amazon ini diterbitkan pada tahun 1998 dan telah mendapat populariti baru-baru ini dengan pembebasan filem terkini dalam opera ruang epik. Dari panci C-3PO ke bar jus Jedi, buku masakan “Star Wars” intergalaktik ini memaparkan snek yang sihat, hidangan yang lazat, merawat manis dan kursus utama mudah yang tidak dapat ditentang pemberontak.

Burt’s Bees Essential Gift Gift Set, $ 8, Amazon

Burts Bees Travel Set

Penjual terbaik Amazon ini dilengkapi dengan lima produk bersaiz perjalanan termasuk krim pembersihan yang mendalam, salve tangan, losyen badan, krim kaki dan bibir bibir.

Accoutrements Yodeling Pickle, $ 11, Amazon

Yodeling Pickle
Amazon

Ini jeruk yodeling mungkin hanya menang semuanya! Terlalu buruk anda sepatutnya kekal tanpa nama sebagai hadiah-gifter, kerana kami ingin mengambil kredit untuk hadiah hebat ini.

Oooh Yeah Pizza Socks, $ 12, Amazon

Ohhh yeah pizza socks

Kain kaus kaki pizza adalah hadiah yang lucu untuk pertukaran hadiah pejabat anda. Oooh Yeah kaus kaki juga menjadikan mac ‘n keju, daging dan telur dan stoking yang dihiasi dengan wain.

Slant Collections Champagne Please Bell, $ 12, bop

Champagne Bell
bop

Hadiah ini membolehkan penerima memanggil segelas Champagne dengan ketuk loceng. Perhatikan pembekal hadiah: Berharap banyak mendengar loceng sepanjang malam.

Jimmy Fallon Bermain Kad, $ 10, Amazon

Jimmy Fallon Cards

Kad bermain premium ini dihasilkan dengan kerjasama “The Tonight Show” yang dibintangi oleh Jimmy Fallon. Mereka membuat stok stok yang hebat untuk jerung kad dalam keluarga anda juga.

Daging Unicorn, $ 13, Amazon

Unicorn Meat
Amazon

Daging Unicorn membawa panas dalam swap gajah putih. Ia adalah makanan istimewa yang didambakan dan akan menjadi iri kepada semua.

Set Bom Venere Bath, $ 15, Amazon

Bath Bomb set

Anda akan mendapati banyak hadiah yang tidak masuk akal dalam senarai ini, tetapi ini bukan salah satu daripada mereka. Orang ramai akan mencuri set enam bom mandian di mana-mana peluang yang mereka dapat!

Di bawah $ 25

Pengedar Hadiah Borong Eastwind White Pheasant Figurine, $ 17, Jet

Gajah
Jet

Apabila anda ingin mendapatkan literal, patung gajah putih ini akan melakukan silap mata.

Malin + Goetz Lilin, $ 18, Amazon

Lilin mewah ini akan mempunyai semua orang di punggung gajah putih anda. Menurut laman web, bau neroli “menggunakan pelbagai aroma pokok oren pahit dengan menggabungkan lima ekstrak pokok oren yang berbeza.” Ia begitu mewah!

Permainan Telefon, $ 20, Barang Tidak Biasa

Permainan of Phones
Barang tidak biasa

Game of Phones adalah permainan pewarnaan yang terinspirasi oleh pemburu permainan yang menggunakan telefon anda dan kandungannya sebagai medan bermain.

Anker SoundCore nano Bluetooth Speaker, $ 21, Amazon

Anker Bluetooth speaker

Pembesar suara Bluetooth mini ini menggunakan pukulan kuat. Ia sesuai dengan kemas di mana-mana poket atau beg tangan tetapi mengeluarkan bunyi jelas-jelas yang boleh didengar di seluruh rumah.

Pot Pinchers Claw Pot Holders, $ 21, Houzz

Pot Pinchers
Houzz

Pinchers periuk ini pasti menjadi hit percutian histeris! Kami suka bahawa mereka sebenarnya agak praktikal dan akan menambah keseronokan di dapur – terutamanya semasa memasak perayaan percutian itu.

LED Light-Up Football, $ 25, Amazon

LED light up football

Bola sepak ini menggunakan lampu hi-terang untuk memastikan anda dapat terus bermain sepanjang malam. Ia sesuai untuk lawatan pantai, perjalanan berkhemah, mendaki dan banyak lagi!

Maad “Raining Men” Bubble Dome Umbrella, $ 22, Amazon

Raining men umbrella
Amazon

Sisters Pointer telah memberi inspirasi kepada hadiah gajah putih yang pertama! Oleh itu, jangan terkejut sekiranya penerima payung pintar ini mula menyanyi, “Ia hujan, hallelujah!” Di bahagian atas paru-paru mereka semasa pembukaan.

Eksklusif Fizz Buat Neon Anda Sendiri Tanda Putih, $ 24, Asos

Neon Sign
Asos

Sekarang hadiah ini sangat cantik – nama anda benar-benar boleh berada dalam lampu. Kit ini membolehkan anda membuat tanda neon anda sendiri.

Dewasa Onesie, $ 24, Amazon

Unicorn Adult Onesie
Amazon

Orang dewasa yang belum berkahwin ini sangat mengagumkan bahawa anda perlu menetapkan strategi senyap dan peringkat seterusnya untuk memastikan anda berakhir dengannya.

Sabotaj Sosial: Permainan Parti Canggung oleh Buzzfeed, $ 25, Jet

Sosial Sabotage

Sabotage Sosial adalah permainan kad oleh Buzzfeed di mana pemain menantang satu sama lain untuk menjadi janggal pada median sosial.

Star Wars Death Star Waffle Maker, $ 25, Amazon

Bintang Wars Waffle maker

Kami suka pembuat wafel ini kerana banyak sebab! Pertama sekali, ia kini dijual pada harga 46 peratus. Bawa ini ke pesta dan nonton rakan-rakan Jedi anda untuk melawan siapa yang boleh makan sarapan dengan gaya.

W & P Design Carry-On Cocktail Kit, $ 25, Nordstrom

Koktel Kit
Nordstrom

Seperti yang mereka katakan, “membuat perjalanan udara lebih berwibawa” dengan kit koktel yang mengagumkan yang memaparkan beruang Champagne gummy. Ia mendapat semua yang anda perlukan untuk mencipta koktel yang luar biasa apabila anda terbang ke langit yang mesra.

Di bawah $ 50

Northwest NFL Full Body Player Adult Comfy Throw, $ 28, Amazon

NFL Cozy The Northwest
Amazon

Hadiah ini meliputi semua pangkalan untuk pencinta sukan dan akan sangat dicari apabila perdagangan bermula. Bukan sahaja kejutan yang selesa ini membuatkan anda selesa, tetapi ia juga memberi anda otot dan badan NFL.

Sagaform Wine Carafe dengan Oak Stopper, $ 27, Amazon

Wain Carafe

Kafe wain yang elegan ini sukar ditewaskan pada parti gajah putih.

Janggut Raja -The Beard Ras Bibit, $ 30, Amazon

Janggut King
Amazon

Kami yakin anda tidak pernah melihat salah satu daripada ini sebelum ini, dan kami yakin tidak ada orang lain di dalam kolam gajah putih sama ada. Walau bagaimanapun, hadiah ini sepatutnya cukup popular untuk set berjanggut.

Forum Novelties Light-Up Ugly Christmas Sweater, $ 33, Amazon

Ugly Sweater
Amazon

Selalunya mesti ada sweater Krismas hodoh di setiap swap gajah putih. Seperti nasib, ia juga menyala.

Clear Cassette Player, $ 38, Urban Outfitters

Kaset Player
Pengeluar Bandar

Ya! Akhirnya, pita kaset kembali! Untuk generasi kaset, pemain kecil ini akan membolehkan anda bermain kaset campuran lama dari sekolah menengah. Dan milenial boleh diperkenalkan kepada artifak muzik yang dikasihi.

Star Wars Lightsaber Salt + Pepper Grinder Set, $ 40, Amazon

Lightsaber Salt & Pepper Grinders
Amazon

Semoga garam dan lada bersamamu. Untuk kipas “Star Wars”, garam dan lada kilang berbentuk saber cahaya ini akan menjadikan anda peminat yang paling sejuk di galaksi.

Permainan Arcade, $ 36, Urban Outfitters

Fooseball
Pengeluar Bandar

Bercakap tentang hadiah yang popular! Meja foosball kecil akan menjadi sukar untuk ditewaskan. Jika anda tidak berakhir dengan pertukaran itu, maka mungkin anda boleh mencabar orang yang bertuah untuk permainan. Pemenang mengambil semua!