16 tempat terbaik untuk bercuti dengan bayi atau kanak-kanak

HARI INI Favorite

Sekiranya anda selalu mengembara, anda tidak perlu memeriksa keberanian anda di pintu bilik nurseri. Percayalah atau tidak, sekarang – sementara bayi anda masih, baik, bayi – adalah masa yang tepat untuk bangun dan pergi bercuti. Lagipun, bayi dan kanak-kanak kecil ringan dan mudah alih – dan mungkin merancang percutian keluarga dengan mereka. Paling penting, kebanyakan syarikat penerbangan dan hotel memberikan mereka perjalanan percuma! Tidak semua tempat percutian keluarga dicipta sama, walaupun, jika anda mempunyai anak-anak muda di belakangnya.

5 destinasi percutian anak-anak anda (dan anda) akan suka

Apr.15.201603:13

Di sini, petua dan pilih untuk yang terbaik dalam destinasi mesra bayi dan kanak-kanak.

Percutian pantai

Pantai adalah salah satu destinasi paling popular bagi semua pelancong. Apabila keramahan – bukan pemandangan laut – adalah keprihatinan utama anda, cari tempat-tempat pantai dengan banyak tarikan dan perkhidmatan keluarga.

keluarga vacations with baby or toddler: beach vacations
Shutterstock / Aleksandar Todoro

Mana nak pergi: Pulau Paradise, Bahamas

Pilihan sejuk: Atlantis

Kenapa mama akan menyukainya: “Talian Respons Prompt,” membolehkan ibu bapa memerintahkan apa sahaja yang mereka perlukan untuk menjaga bayi mereka; makanan khas untuk alahan makanan teruk; Kit Perjalanan Lembut Johnson & Johnson; Atlantis Kids Adventures (AKA) dan Sea Squirts program haiwan marin interaktif dan makanan untuk kanak-kanak berumur 3 dan ke atas; Penjenayah bersertifikat CPR; Mandara Spa yang mewah.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: 141 ekar tarikan air termasuk Splashers, kawasan airplay hanya untuk tots; 50,000 ikan dan makhluk laut; membuat haiwan boneka di Atlantis Pals; filem keluarga malam percuma.

Kos: $$$$

Bila hendak pergi: Tahun-bulanan dengan kadar yang hebat pada bulan-bulan musim gugur

Terbaik untuk: Keluarga yang suka aktiviti air, terutamanya mereka yang mempunyai sekurang-kurangnya seorang anak sekolah.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • The Breakers Palm Beach, Palm Beach, Florida
 • Isla Verde Beach Resort, San Juan, Puerto Rico
 • Winnetu Oceanside Resort, Martha’s Vineyard, Massachusetts

Jangan sekali-kali merindui cerita orangtua dengan surat berita TODAY! Daftar di sini

Terokai taman negara

Taman negara adalah tempat yang sempurna untuk memupuk cinta sejati sepanjang hayat. Kanak-kanak akan bermata luas dan mengagumkan di pokok-pokok yang menjulang tinggi, langit biru dan makhluk aneh yang mereka hadapi di ruang hijau yang hebat ini – yang terbaik dilihat dari kereta dorong, pembawa kanak-kanak atau treler basikal.

keluarga vacations with baby or toddler: national park vacations
Shutterstock / bjul

Pilihan sejuk: Taman Negara Olimpik, Port Angeles, Washington

Kenapa mama akan menyukainya: Dengan pemandangan gunung, hutan hujan tropika, dan tidepools pantai, ia mendapat tiga ekosistem untuk ditemui; terdapat beberapa laluan basikal dan laluan mendaki yang mesra stroller (dapatkan cadangan dari pusat pelawat); Pantai Timur mempunyai kawasan berenang cetek dengan pantai berpasir untuk menggali dan membuat istana; Sol Duc Hot Springs mempunyai kolam air rendam air mineral (dan kadar penggunaan hari), jadi anda boleh merendam dengan anak kecil anda dengan selamat di sebelah anda; kawasan berkelah tersebar di seluruh taman untuk makanan alfresco; dan terdapat penginapan di dalam dan di luar taman.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Di dalam hutan, mereka akan mendapati slug pisang kuning cerah dan menyelinap salamanders, dan bercahaya cacing selepas matahari terbenam; tidepools dipenuhi dengan bintang laut, ketam, siput dan ikan kecil; Bilik Discovery di pusat pelawat utama taman ini mempunyai meja sentuhan interaktif dan rumah bermain Ranger Station berukuran pint, dengan boneka, pakaian pakaian dan banyak lagi.

Kos: $ – $$

Bila hendak pergi: Musim panas dan jatuh

Terbaik untuk: Keluarga luar

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Taman Negara Yosemite, Sierra Nevada, California
 • Taman Negara Acadia, Bar Harbor, Maine
 • Taman Negara Rocky Mountain, Estes Park, Colorado

Lawati ladang

Kanak-kanak kecil suka memberi makan haiwan bayi dan membantu membakar kue buatan sendiri, dua daripada banyak aktiviti yang sering menjadi sebahagian daripada penginapan ladang. Di samping itu, melawat ladang mesra keluarga boleh menjadi percutian yang menyeronokkan dan ekonomi untuk seluruh kumpulan anda.

keluarga vacations with baby or toddler: farm trips
Shutterstock / WDG Photo

Mana nak pergi: Rantau Catskill di New York

Pilihan sejuk: Ladang Hull-O

Kenapa mama akan menyukainya: Melarikan diri dari hiruk-pikuk kota untuk perubahan pesat; menikmati keramahan mesra dan makanan yang lazat; mengajar anak-anak tentang kehidupan ladang.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Memberi makan haiwan bayi; memerah susu lembu dan kambing; bermain dengan anak kucing; rides hay; jatuh mazes jagung; api api dan s’mores; memancing; layang-layang terbang.

Kos: $ – $$

Bila hendak pergi: Mei hingga Oktober

Terbaik untuk: Keluarga yang menikmati haiwan, alam dan makanan yang dimasak di rumah – terutamanya yang memerlukan pelarian dari bandar besar.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • The Inn di East Hill Farm, Troy, New Hampshire
 • Weatherbury Farm, Avella, Pennsylvania

BERKAITAN: Bagaimana dua keluarga mengembara ke dunia dengan anak-anak – dan juga bagaimana anda boleh

Taman hiburan

Dengan rayuan yang mereka uji coba, Disney World, Disneyland dan Legoland (kini di Florida dan juga California) sering dilihat sebagai pemegang standard. Keluarga yang melawat World Wizarding World of Harry Potter Universal boleh berhenti di Seuss Landing untuk tunggangan yang mesra.

keluarga vacations with baby or toddler: amusement parks
Shutterstock / SerbBgd

Mana nak pergi: Langhorne, Pennsylvania

Pilihan sejuk: Sesame Place

Kenapa mama akan menyukainya: Banyak peluang kreatif untuk anak-anak muda, semua tunggangan dan tarikan direka untuk kanak-kanak berumur 2 hingga 7 tahun; dan kolam renang 10,000 kaki persegi khusus untuk bayi dan kanak-kanak.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Watak Sesame Street; sembilan tangkapan air berjumlah besar; Elmo’s World, padang pasir 21,000 kaki persegi dengan pertunjukan watak comel; perarakan Parti Jalan Raya kejiranan harian Rockin.

Kos: $ – $$

Bila hendak pergi: Harian dari Hari Peringatan hingga Hari Buruh, hujung minggu dari awal Mei hingga akhir Oktober.

Terbaik untuk: Keluarga dengan orang-orang kecil mencari hari aktiviti luar yang menyeronokkan.

BERKAITAN: 5 cara untuk menjimatkan wang untuk bercuti keluarga seterusnya

Lounge di tasik

Dengan perairan mereka yang tenang dan tarikan keluarga, tasik merupakan percutian yang popular untuk keluarga dengan bayi atau kanak-kanak. Tasik juga boleh menjadi tempat yang bagus untuk perjalanan jalan keluarga, menjimatkan wang yang besar pada kos perjalanan.

keluarga vacations with baby or toddler: lake vacation
Shutterstock / Elena Elisseeva

Mana nak pergi: Lake Champlain, Vermont

Pilihan sejuk: Resort Tyler Place Family

Kenapa mama akan menyukainya: Resort semua termasuk dengan banyak peluang untuk “saya” masa; sembilan program unik untuk bayi baru lahir kepada kanak-kanak sehingga usia 30 bulan; program kem kanak-kanak untuk kanak-kanak; Keluar Malam Ibu Bapa – bila-bila masa anda mahu; koktel lilin dan makan malam sahaja; seorang pengasuh kepada setiap seorang kepada dua orang anak; aktiviti khas untuk keluarga yang mempunyai anak kecil; seni dan aktiviti sukan air, basikal dengan kerusi bayi; pembantu ibu bapa dan penjaga malam disediakan untuk bayaran tambahan.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Playhouse Playground; memancing untuk hinggap; Pad Splash dan kawasan permainan air dalaman / luaran; parti tema; campfire; bercerita; teepee dan rumah pokok.

Kos: $$$ – $$$$

Bila hendak pergi: Terbuka lewat Mei hingga pertengahan September. Harga istimewa boleh didapati pada bulan Mei, Jun dan September.

Terbaik untuk: Keluarga yang mencintai air, ibu bapa anak-anak kecil yang mencari masa yang romantis sahaja dan keluarga yang lebih suka bercuti semua termasuk.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Woodloch Pines, Hawley, Pennsylvania
 • Point Sebago Resort, Casco, Maine
 • Timber Ridge Lodge, Lake Geneva, Wisconsin

Waktu petani

Apa anak tidak suka tunggangan kuda, koboi dan menyanyi?

keluarga vacations with baby or toddler: visit a ranch
Shutterstock / mezzotint

Mana nak pergi: Highland, New York

Pilihan sejuk: Rusa Kuda Rusa

Kenapa mama akan menyukainya: Percutian peranginan merangkumi semua; pembibitan kanak-kanak untuk kanak-kanak di bawah 4; penjagaan kanak-kanak di dalam bilik; dan makanan khas untuk alahan makanan teruk.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Lebih 100 aktiviti dalaman dan luaran; kuda dan gerabak kereta untuk kanak-kanak berumur 2 dan ke atas; taman permainan interaktif untuk bayi dan kanak-kanak; taman air tertutup Big Splash baru; tiub dan program ski untuk kanak-kanak; program semaian semulajadi.

Kos: $$

Bila hendak pergi: Terbuka sepanjang tahun.

Terbaik untuk: Keluarga yang mencintai resort semua termasuk pelbagai aktiviti keluarga dan banyak keseronokan lama yang baik.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Lost Valley Ranch, Sedalia, Colorado
 • Paradise Guest Ranch, Buffalo, Wyoming

Resort keluarga semua termasuk

Ia menghiburkan untuk mengetahui dengan tepat berapa percutian anda akan dibelanjakan sebelum anda pergi, terutamanya apabila anda mempunyai pemakan pemakan dan masalah anak kecil yang lain untuk dipertimbangkan. Keluarga yang memfokuskan diri semua-inclusives – tangan ke bawah – menawarkan kemudahan keluarga yang paling luas dari mana-mana jenis destinasi, termasuk pengasuh, suite dengan bilik kanak-kanak yang berasingan, program makan bayi dan banyak lagi.

keluarga vacations with baby or toddler: all inclusive family resorts
Shutterstock / Maxim Tupikov

Mana nak pergi: Riveria Maya, Mexico

Pilihan sejuk: Azul Beach Hotel by Karisma

Kenapa mama akan menyukainya: Program khas Toddler & Bayi; Makanan Gourmet Gerber; Bilik-bilik keluarga Fisher-Price Little People bertemakan suites; Program jogging / yoga Morning Mom; bila-bila masa perkhidmatan penjagaan bayi dan pengasuh untuk bayaran tambahan; peralatan bayi dan program mainan mainan; Perancang Percutian Rakan Keluarga yang diperibadikan; pantai dan kolam renang; makan malam pantai peribadi; dan spa baru dan urutan pantai.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Azulitos Play House Kid’s Club dengan mainan Fisher-Price; Program budaya Maya Maya; Peralatan Pusat Kecergasan Gym saya; Spa Spa Kanak-kanak dengan manicure Es krim Strawberry; malam filem keluarga dalam bilik.

Kos: $$$ – $$$$

Bila hendak pergi: Suhu terbaik pada musim sejuk dan musim bunga, harga terbaik dan pakej keluarga pada musim gugur.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Pantai Resorts: Negril, Jamaica; Ocho Rios, Jamaica; Turks & Caicos
 • Club Med Resorts: Sandpiper Bay, Florida; Cancun, Mexico; Punta Cana, Republik Dominika

Terbaik untuk: Keluarga yang ingin dimanjakan dan nikmati banyak kemudahan seperti smoothie buah yummy tanpa bimbang tentang berapa banyak kos yang dikenakan pada percutian.

BERKAITAN: 4 destinasi mesra keluarga untuk musim panas

Kepala pergunungan

Puncak salji tidak melompat ke dalam fikiran apabila anda berfikir bercuti dengan bayi, tetapi banyak tempat percutian ini menawarkan empat musim keseronokan keluarga dan program kanak-kanak untuk kanak-kanak dan kanak-kanak. Terbaik dari semua, resort gunung ini adalah destinasi percutian mandiri dengan kadar luar musim yang hebat.

keluarga vacations with baby or toddler: mountains
Shutterstock / Sorokin Alexandr

Mana nak pergi: Jeffersonville, Vermont

Pilihan sejuk: Resort Notch Smugglers ‘

Kenapa mama akan menyukainya: Pusat Penjagaan Kanak-kanak sepanjang tahun dengan program-program untuk Fireflies (6 minggu hingga 16 bulan); Little Dippers (17 bulan hingga 2 ½ tahun) dan Little Rascals (2 hingga 3 tahun); pager dan kad keselamatan untuk ibu bapa; program ski untuk kanak-kanak yang terlatih kanak-kanak berusia 3 dan ke atas; program ski pengenalan untuk umur 2 ½ – 3 tahun (tidak memerlukan latihan potty) dan program ski hari penuh untuk kanak-kanak yang terlatih untuk kanak-kanak berusia 3 tahun ke atas; pengasuh bayi; dan program kanak-kanak dan keluarga yang luas.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Salji salji musim sejuk dan belajar berski di lif Magic Carpet; musim panas bercambah di kolam bersaiz pint dengan zon semburan dan air mini; keseronokan sepanjang tahun di taman permainan kanak-kanak 4,000 kaki persegi dan pusat hiburan keluarga di FunZone, dan pada masa kisah malam dan bernyanyi bersama.

Kos: $$ – $$$

Bila hendak pergi: Sepanjang tahun, walaupun beberapa tawaran terbaik tersedia pada musim gugur.

Terbaik untuk: Keluarga yang suka sukan musim sejuk serta mendaki, berbasikal dan di luar rumah.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Boyne Mountain, Boyne Falls, Michigan
 • Deer Valley Resort, Park City, Utah

5 destinasi pelancongan untuk pengembaraan keluarga

Ogos.02.201604:00

Tempat panas gurun

Resort gurun mempunyai kolam ultra sejuk yang menentang latar belakang cacti, canyon dan langit biru terang.

keluarga vacations with baby or toddler: deserts
Martina Roth / featurePics

Mana nak pergi: Scottsdale, Arizona

Pilihan sejuk: Four Seasons Resort Scottsdale di Troon North

Kenapa mama akan menyukainya: Katil bayi, kain lap, kain lap, tisu, losyen, lampin, kereta, tempat bermain, kerusi tinggi dan peti sejuk di dalam bilik dan ketuhar gelombang mikro tidak disediakan atas permintaan; kanak-kanak di bawah umur 5 tahun makan percuma, dan chef resort akan menyediakan makanan bayi segar untuk diperintahkan; anda dan tots anda boleh bermain bersama di pusat “Kanak-kanak untuk Semua Musim”, yang juga mempunyai program yang diawasi selama umur 5 tahun; penjaga keluarga akan mengatur penjagaan bayi untuk tarikh malam.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Kolam renang anak-anak berenang ini mempunyai kerusi-kerusi santai berukuran kas dan jubah dan buah-buahan segar disajikan di al fresco; S’mores malam Sabtu yang dibuat di lubang api restoran Saguaro Blossom; kelinci, tukang kayu dan pelukis jalanan dapat dilihat di atas harta itu; berhampiran McCormick-Stillman Railroad Park di Phoenix mempunyai karusel dan tunggangan kereta antik (percuma dengan dewasa yang membayar).

Kos: $$$ – $$$$

Bila hendak pergi: Suhu adalah paling ringan pada musim bunga dan musim gugur, tetapi tawaran terbaik adalah musim panas yang panas.

Terbaik untuk: Keluarga yang menikmati golf, masa kolam renang, treks alam semula jadi dan pemandangan barat daya.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Rancho Las Palmas, Palm Springs, California
 • Pointe Hilton Squaw Peak Resort, Phoenix, Arizona

BERKAITAN: 40 mesti melihat tempat untuk membawa anak-anak anda sebelum mereka dewasa

Disematkan pada Pinterest.

Pengembaraan bandar

Kegiatan kanak-kanak yang menakjubkan, kosmopolitan dan penuh sesak, bandar-bandar amat istimewa untuk percutian hujung minggu.

keluarga vacations with baby or toddler: cities: new york, chicago, boston
featurePics

Mana nak pergi: Boston, Massachusetts

Pilihan sejuk: Colonnade Hotel

Kenapa mama akan menyukainya: Hotel butik bergaya Back Bay yang bergaya dengan kolam renang di atas bumbung sahaja; Pakej Kids See & Do termasuk sarapan pagi, pek fanny kanak-kanak dan hadiah selamat datang, tempat letak kereta, daftar keluar lewat dan tiket ke Muzium Kanak-kanak Boston atau New England Aquarium; terletak berhampiran dengan muzium-muzium, Newbury Street yang menawan, Fenway Park, dan perjalanan keretapi kereta api bawah tanah yang cepat dari pemandangan bersejarah utama.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Ia berjalan kaki singkat dari Taman Awam, di mana mereka boleh melalui air pancut, mendaki Make Way untuk Patung-patung Ducklings dan menaiki Swan Boats; Muzium Kanak-kanak Boston mempunyai pameran interaktif; Akuarium New England mempunyai menunjukkan singa laut; ia adalah menyeronokkan untuk mengikuti Freedom Trail dan menonton penonton jalan di Quincy Market.

Kos: $$$

Bila hendak pergi: Musim bunga, musim panas dan musim gugur adalah yang terbaik untuk bersiar-siar dan berjalan-jalan.

Terbaik untuk: Keluarga yang suka menerokai suasana bandar yang sibuk.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • New York, New York
 • Chicago, Illinois

Berjalan di sebelah liar

Anda tidak boleh pergi salah di zoo. Kanak-kanak muda suka haiwan, dan bahagian kanak-kanak istimewa mempunyai kawasan interaktif untuk mengetuk dan memberi makan kepada makhluk-makhluk hidup. Tambahan pula, kebanyakannya terletak di bandar-bandar dengan pemandangan yang mesra keluarga untuk diterokai.

keluarga vacations with baby or toddler: zoos
OLAF KRAAK / EPA

Mana nak pergi: San Diego, California

Pilihan sejuk: Loews Coronado Bay Resort

Kenapa mama akan menyukainya: Resort yang baru diubahsuai ini mempunyai rasa pulau peribadi terpencil tetapi hanya beberapa minit dari Zoo San Diego, Sea World dan banyak lagi tarikan di pusat bandar; Bilik-bilik boleh menjadi kanak-kanak terlebih dahulu dan tanda pintu khas memberitahu pembantu rumah apabila bayi sedang tidur; Program Gear Getaway menyediakan buaian (dan beg goodie produk penjagaan bayi), buaian, potties, play yards dan stool stools; koki akan menyiapkan makanan bayi buatan sendiri atas permintaan.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Pertunjukan haiwan dan singalong; sebuah taman permainan untuk meniup stim; Kolam kiddie berasingan; Silver Strand State Beach bersebelahan dengan bangunan pasir; bekalan air kolam dan mainan pasir yang mencukupi; Kids Closet untuk meminjam playthings Fisher-Price; menunggang di sekitar pulau di belakang basikal sewa.

Kos: $$ – $$$

Bila hendak pergi: Sepanjang tahun, dengan kadar terbaik pada musim gugur.

Terbaik untuk: Keluarga yang ingin menggabungkan satu hari di kebun binatang dengan bercuti pantai yang tenang, di luar jalan.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Kebangsaan Zoo, Washington D.C.
 • Audubon Zoo, New Orleans, Louisiana

BERKAITAN: Sekiranya berlalu sekolah untuk percutian keluarga adalah haram? Ibu bapa, debat guru

Pulau percutian barrier

Kepulauan Barrier memberikan perlindungan kepada hidupan liar, memberikan banyak anak kecil untuk ditemui.

keluarga vacations with baby or toddler: barrier islands
Shutterstock

Mana nak pergi: Captiva dan Kepulauan Sanibel, Florida

Pilihan sejuk: Resort Sea Seas Island Captiva

Kenapa mama akan menyukainya: Vila-vila-vila pantai yang lengkap dan sunyi yang tenang dan rumah-rumah adalah beberapa langkah dari pantai, maknig mudah untuk kembali ke bilik untuk rehat dan rehat tengah hari; air hangat, tenang air Mexico; restoran di tempat, dan bot anjing panas yang sering menarik di pantai selatan pada waktu makan tengah hari; banyak pilihan makan yang mesra kanak-kanak di luar resort di Captiva Village dan di pulau kakak Sanibel; matahari terbenam yang menakjubkan.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Cengkerang terbaik yang pernah (bagus untuk menghias istana pasir); Kolam renang air kolam keluarga yang sangat menyeronokkan; sekolah belajar untuk berenang selama berumur 6 bulan ke atas; Pusat kura-kura Turtle Tots untuk kanak-kanak dan ibu bapa; dan menghiburkan hidupan liar – bom menyelam pelican untuk ikan, ketam berlari melintasi pasir, pelayaran lumba-lumba dan manatee yang digantung oleh dok.

Kos: $$$$

Bila hendak pergi: Sepanjang tahun, namun tawaran terbaik adalah pada musim panas.

Terbaik untuk: Keluarga yang menyukai alam semula jadi yang berpuas hati untuk bersantai di pantai atau kolam renang dan tidak memerlukan banyak kegiatan berstruktur atau kehidupan malam.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Outer Banks, North Carolina
 • Wild Dunes Resort, Charleston, Carolina Selatan

BERKAITAN: Petua hotel terbaik di 10 ketika melancong dengan anak-anak

Katakanlah “Aloha” ke Hawaii

Ia tropika, ia menawarkan rasa asing tanpa meninggalkan A.S., dan kanak-kanak (dipanggil keiki di Hawaiian) sangat disukai di sini. Dan jika anda berada di Pantai Barat, anda boleh mendapatkan tawaran yang baik mengenai penerbangan ke pulau-pulau.

keluarga vacations with baby or toddler: hawaii
Bart Everett / featurePics

Mana nak pergi: Oahu, Hawaii

Pilihan sejuk:Aulani Resort and Spa

Kenapa mama akan menyukainya: Anda akan berasa tenang dengan tenang dan tenang, dikelilingi oleh gunung dan lagun yang subur; ia adalah gabungan sempurna budaya Hawaii dan sihir Disney; Bilik-bilik mempunyai Pack ‘n Plays dan peti sejuk kecil (pemanasan botol dan kerusi tinggi boleh diminta, jika tersedia, dan kereta dan buaian boleh disewa); cabanas kolam renang (bayaran tambahan) adalah berguna untuk kejururawatan dan tidur; Spa Laniwai menawarkan pelajaran urut kanak-kanak; main-main kanak-kanak-kanak-kanak (dengan watak bertemu dan menyapa) di Aunty’s Beach House, yang juga menawarkan penjagaan kanak-kanak untuk kanak-kanak yang dilatih kanak-kanak 3 dan ke atas.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Sarapan karakter memberi mereka masa yang berkualiti dengan Mickey, Minnie, Lilo, Jahit dan geng; mereka boleh menggali harta karun dan membina sandcast ketika Toddler Splash dan Play di pantai, mengembara di pintu masuk Waikolohe yang sifar, dan boogie dengan Watak Disney di Shaka Shaka Pool Party.

Kos: $$$ – $$$$

Bila hendak pergi: Cuaca adalah baik sepanjang tahun; anda mungkin mendapati orang ramai yang kurang jika anda melawat ketika sekolah bersekolah.

Terbaik untuk: Keluarga yang mencintai pulau-pulau tropika dan watak-watak Disney.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Napili Kai, Maui, Hawaii
 • Grand Hyatt Kauai, Kauai, Hawaii
 • Fairmont Orchid, Pulau Besar Hawaii

Taman air dalaman

Kebanyakan kanak-kanak suka air, jadi tidak menghairankan bahawa hotel dan resort dengan tempat air sangat popular dengan keluarga. Menurut satu kajian oleh Hotel Waterpark Resort Research and Consulting, jumlah taman air di dalam bangunan air meningkat sebanyak 225 peratus dalam tempoh lima tahun. Ibu bapa menyukai sifat mandiri dari tandas air dalaman ini, dan terdapat banyak kawasan di mana bayi dan kanak-kanak dapat bercakap dengan selamat dengan selamat.

keluarga vacations with baby or toddler: indoor water parks
Shutterstock / lornet

Mana nak pergi: Gurnee, Illinois

Pilihan sejuk: KeyLime Cove

Nota Editor: Oleh kerana artikel ini diterbitkan, KeyLime Cove telah ditutup. Penulis mengesyorkan Taman Air Naga Noah di Wisconsin Dells atau salah satu daripada lokasi Great Wolf Lodge yang banyak.

Kos: $ – $$

Bila hendak pergi: Sepanjang tahun

Terbaik untuk: Keluarga yang mencintai air dan mereka yang ingin melarikan diri dari kolam kejiranan.

Semak tempat penginapan penginapan

Anda mungkin berfikir bahawa hari-hari tidur dan sarapan anda sudah berakhir, tetapi bilangan penginapan penginapan yang mengejutkan di seluruh negara mengalu-alukan bayi dan kanak-kanak.

keluarga vacations with baby or toddler: inns and bed and breakfasts
CHRISTIAN_DELBERT / featurePics

Mana nak pergi: Stockbridge, Massachusetts

Pilihan sejuk: The Williamsville Inn

Nota Editor: Sejak artikel ini diterbitkan, The Williamsville Inn telah ditutup. Penulis mengesyorkan menyemak senarai keluarga yang mesra di BnBFinder.com untuk pilihan hebat yang lain.

Kos:$$$

Bila hendak pergi: Musim bunga, musim panas dan musim gugur

Terbaik untuk: Keluarga yang menikmati penginapan yang selesa dalam suasana negara.

Pelayaran mesra keluarga

Barisan pelayaran mempunyai kawasan permainan dalaman dan luaran yang luas, program kanak-kanak dan pelbagai aktiviti dan restoran yang mesra keluarga. Resort terapung ini boleh menjadi nilai yang baik, kerana kebanyakan kos percutian (seperti makanan) termasuk dalam harga.

keluarga vacations with baby or toddler: family friendly cruises
Shutterstock / Ruth Peterkin

Pilihan sejuk: Disney Dream dan Disney Fantasy

Kenapa mama akan menyukainya: Pemilihan super staterooms; termasuk kabin tertutup dengan tingkap “ajaib” yang menawarkan pemandangan luaran maya secara masa nyata lengkap dengan watak animasi (menonton untuk berenang Mickey); filem, persembahan dan restoran mesra keluarga; hari pantai di pulau Bahama peribadi Castaway Cay; penjagaan kanak-kanak selama 3-36 bulan (bayaran tambahan dan tempahan terlebih dahulu diperlukan) dan kem kanak-kanak percuma untuk kanak-kanak berusia 3-10 tahun; Retret dewasa sahaja di spa, kolam Quiet Cove, bertema Itali Palo dan restoran Perancis Remy restoran, dan kawasan hiburan malam dengan lima lounge yang unik.

Kenapa anak-anak akan menyukainya: Watak bertemu dan menyambut; keseronokan basah dan liar di zon percikan Reef kanak-kanak Nemo dan zon percikan Aqua Lab (di Fantasy sahaja), Kolam Keluarga Donald dan AquaDuck slaid air coaster (nota: kanak-kanak perlu sekurang-kurangnya 54 inci untuk naik bersendirian atau 42 inci jika mereka ‘disertai dengan penunggang lain); Karya seni yang terpesona secara ajaib datang ke kehidupan di dalam dewan; Hancurkan Penyu meluncur di sekitar skrin LED restoran Animator’s Palate, berbual dengan keluarga; puteri puteri di Bobbidi Bobbidi Boutique; permainan buccaneer di Pirates Mickey di pesta dek Caribbean; dan acara kembang api di laut.

Kos: $$$ – $$$$

Bila hendak pergi: Sepanjang tahun. Kadar terbaik cenderung pada akhir musim panas dan musim gugur (musim badai) dan musim bahu musim bunga lewat.

Terbaik untuk: Keluarga dengan anak-anak muda mencari hiburan dan aktiviti yang berterusan sama ada di atas dan di luar.

Lebih banyak pilihan hebat:

 • Carnival Breeze Cruise
 • Royal Caribbean’s Allure dan Oasis of the Seas

Satu versi cerita ini mula-mula muncul di iVillage.

Kisah ini pada asalnya diterbitkan pada 30 Jun 2016 pada TODAY.com.

BERKAITAN: 40 mesti melihat tempat untuk membawa anak-anak anda sebelum mereka dewasa

BERKAITAN: 8 cara untuk memasuki semula kehidupan sebenar selepas percutian musim panas keluarga anda

BERKAITAN: Perjalanan belanjawan: 5 cara untuk menjimatkan wang untuk bercuti keluarga seterusnya

38 gambar
Tayangan slaid

Foto percutian keluarga yang cerah

Orang-orang di belakang Awkward Family Photos kembali, dan kali ini mereka mendapat sebuah galeri momen yang memalukan yang ditangkap semasa tradisi Amerika yang dihargai: percutian keluarga.