Zie hoe deze hut eruit ziet nadat Chip en Joanna Gaines er hun zin in hadden

‘Fixer Upper’ bracht onlangs de finale van seizoen 4 uit, en stelde niet teleur.

Chip en Joanna Gaines hebben de producer Michael Matsumoto en zijn familie een prachtig huis gegeven in Crawford, Texas, maar de dramatische make-over vereiste iets meer dan wat elleboogvet.

fixeerbad Upper Season 4 finale
De buitenkant van het huis Matsumoto vóór vernieuwingen.Hgtv
fixeerbad Upper Season 4 finale
De buitenkant van het gerenoveerde huis van Matsumoto. Jennifer Boomer / Getty Images

De naam “The Little Shack on the Prairie” van Chip, het huis was volledig verlaten en verslechterd. Maar het onroerend goed en het omliggende land maakten het tot een aantrekkelijke aankoop voor de Matsumotos. En als iemand op Chip en Joanna vertrouwt, is het hun collega.

fixeerbad
Het huis van Matsumoto vóór renovatie, zoals te zien op Fixer Upper. (Voor)Hgtv

Deze woningrenovatie was een beetje anders dan de anderen in het feit dat ze de originele structuur hebben gedeconstrueerd en de materialen hebben gebruikt om een ​​open plattegrond te bouwen met een gecombineerde keuken en woonkamer met gewelfde plafonds en zichtbaar hout.

fixeerbad Upper Season 4 finale
Zoals te zien op Fixer Upper, heeft de hoofdkamer van het gerenoveerde huis van Matsumoto een open plattegrond, een betonnen eiland en gewelfde plafonds. (Na)Jennifer Boomer / Getty Images

Joanna hield de overlapping voor het interieur niet tegen en gaf het huis een gevoel van industriële boerderij. De helderwitte muren contrasteren goed met de zichtbare houten balken met donker gebeitste houten vloeren.

De prachtige keuken is voorzien van een groot eiland met betonnen werkbladen in watervalbeton, hangende industriële rekken en extra hoge kasten. Barkrukken met een zwarte lijst voegen een eigentijdse touch toe en passen bij de hardware van de kast en de rekken.

fixeerbad Upper Season 4 finale
Zoals gezien op Fixer Upper, heeft de woonkamer van het gerenoveerde huis Matsumoto shiplapmuren, gewelfde plafonds en hardhouten vloeren. (Na)Jennifer Boomer / Getty Images

In de woonkamer voegde Joanna een gestroomlijnd en modern zwart-wit tapijt toe, bekroond met een donkere houtskoolbank waar het gezin samen kan inpluggen. Aan de muur erboven hangt een vintage kaart met een unieke en opvallende achtergrond voor de kamer.

Bekijk meer foto’s van de spectaculaire make-over voor thuis op Hgtv.

Chip en Joanna Gaines delen hun ochtendroutine

Oct.18.201601:03