Willow anak perempuan Pink memberikan ayah Carey Hart satu potongan rambut lucu

Hanya tentang kebimbangan ibu bapa setiap anak mereka akan memberi diri mereka rambut potong. Tetapi apa yang berlaku apabila kanak-kanak memotong ibu bapa rambut?

Kelihatan seperti Carey Hart, suami Pink, baru tahu.

Pada hari Jumaat, bekas bintang motocross berusia 42 tahun itu memaparkan gambar di Instagram memaparkan rupa baru bahawa anak perempuannya yang berusia 6 tahun, Willow, memberinya.

“Ini adalah apa yang berlaku apabila anda meminta anak perempuan anda untuk pudar,” katanya menerangkan foto itu, yang menunjukkan sentuhan buzz langsung ke pusat kunci yang lebih lama.

Berdiri bersebelahan dengannya dalam diri sendiri, Willow memberikan pandangan yang nakal ketika memegang gunting. Walaupun ia agak pemotongan dramatik, Hart seolah-olah bersemangat mengenainya kerana dia termasuk emoji ketawa dalam kapsyen.

Sudah tentu, ini bukan kali pertama Willow telah mengalahkan. Pakar kecantikan baru-baru ini melakukan tutorial di belakang pentas di salah satu konsert ibunya.

Wajah rockstar Willow memaparkan pipi cerah, pelapik biru cerah dan perhiasannya di bawah matanya dan gincu di sekelilingnya. Yang berani, ya, tetapi dia pasti menariknya dengan baik!

View this post on Instagram

Willz make up for the St. Louis show 😂

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on

Walaupun semua sesi glam yang menyeronokkan di jalan raya, seluruh keluarga telah menangani penyakit baru-baru ini; Hart mempunyai selesema ketika Pink dan anak-anaknya (anaknya yang lain, Jameson, berusia setahun) menghadapi virus yang menyebabkan Pink menunda konsert di Montreal dan Detroit minggu lalu.

Tetapi ia kelihatan seperti keluarga sedang dalam perjalanan ke arah pemulihan – dan makeow Willow mengangkat semangat semua orang!