The Jelly Donut Oreo telah tiba – di sini untuk mencari

Walaupun ada sesuatu yang menghiburkan tentang kue Oreo asli, syarikat itu telah benar-benar meningkatkan rasa edisi terhadnya. Dari kue Fireworks dengan gula-gula bermunculan dalam creme kepada Ikan Sweden yang memenuhi keperluan sangat kipas tertentu, rasa yang menyeronokkan, buzz-layak dan lazat (untuk sebahagian besar).

Hujung minggu ini, rasa baru Oreo akan memukul rak. Memperkenalkan Jelly Donut Oreo, cookie Golden Oreo dengan pusat raspberry dan cincin luar custard. Dan satu-satunya tempat yang anda akan dapat tangan anda ialah Walmart; ia adalah eksklusif untuk kedai.

Jeli Donut flavored Oreos
Deborah Whitlaw Llewellyn / Deborah Whitlaw Llewellyn

Pelancaran hanya berlaku pada Hari Donut Nasional (hari ini!) Apabila beberapa kegemaran anda seperti Krispy Kreme dan Dunkin ‘Donuts akan menyampaikan donat percuma dalam perayaan. Sekiranya cuti itu memakan selera anda untuk donat yang dipenuhi jeli yang lazat, anda mungkin perlu mengambil pakej produk baru ini.

Jurucakap Walmart memberitahu TODAY Food bahawa idea rasa berasal dari program Oreo Vote tahun lepas di mana pelanggan mempunyai peluang untuk mengundi tiga citarasa baru yang akan dijual secara eksklusif di Walmart tahun ini. Jelly Donut hilang kepada Cookies dan Creme tetapi ada banyak kegembiraan di sekelilingnya bahawa kedai memutuskan untuk membawanya kepada pelanggan..

Anda harus mula melihat Jelly Donut Oreos baru dilancarkan pada rak Walmart pada hujung minggu ini. Satu pakej runcit untuk $ 2.98.

BERKAITAN

  • Dunkin ‘Donuts and Oreo berkumpul untuk kue mocha berperisa
  • Oreo O’s, bijirin kegemaran anda ’90s, membuat kemunculan semula
  • Oreos untuk sarapan ?! Bertemu rasa rasa Waffles & Sirip baru

Tonton Hoda Kotb dan Kathie Lee Gifford cuba Firework Oreos, telur awan

20.08.201701:43