Tempat pemandu ‘awan’ spektakuler yang kelihatan seperti malaikat

Seorang lelaki Texas dan isterinya sudah pasti mengalami masa yang sukar dalam menangani masalah keluarga apabila mereka memandang ke langit pada hari Isnin dan mendapat tanda “hebat” bahawa segala-galanya akan baik.

Danny Ferraro, 57, mengambil gambar awan yang kelihatan sama seperti seorang malaikat ketika matahari terbenam di Lebuhraya 105 di kampung mereka di Montgomery, dan menyiarkannya di Facebook.

“Pada petang Isnin, kami sedang menuju ke arah isu-isu yang lebih banyak dan benar-benar mengecewakannya,” kata Ferraro kepada NBC News. “Ketika kami berpaling ke barat di Highway 105 di Montgomery, saya segera melihat pembentukan awan dan sinar matahari cemerlang lurus di hadapan kita, dan saya memberitahu Carmen, ‘Wow, lihatlah!’ ”

Pasangan itu, yang menganggap dirinya Kristian, juga merayakan satu bulan berkahwin.

Lelaki Texas menangkap pembentukan awan ‘malaikat’ dalam gambar cantik

Ogos.03.201800:21

“Kami berdua melihat malaikat itu dan merasakan ia bermakna segala-galanya akan menjadi baik,” katanya. “Saya rasa seperti Allah berkata, ‘Saya sentiasa bersama anda.’ Saya tidak tahu berapa ramai yang melihatnya, tetapi saya yakin ia bermakna sesuatu yang istimewa kepada semua orang yang melakukannya. “

“Ia berlangsung hanya beberapa saat, tetapi saya meraih telefon saya dan gambar pertama yang saya ambil adalah hebat.”

Adegan itu mengingatkan awan “malaikat” yang ditangkap oleh kamera seorang lelaki South Carolina pada tahun 2016 yang dilihat lebih daripada 9 juta kali di Facebook. Terdapat juga awan “Winnie the Pooh” awan yang muncul pada acara kebajikan kanak-kanak pada tahun 2016.

Ferraro, bapa kepada tujuh, bersyukur dia dapat menangkap momen peningkatan ilahi yang membantu orang berasa lebih baik tentang hari mereka selepas melihatnya.

“Kami berada di tempat yang betul pada masa yang tepat,” katanya. “Tuhan boleh bercakap dengan kami dengan pelbagai cara, dan untuk itu saya bersyukur.”

Ikuti Reese Ravner dan Scott Stump di Twitter.