TCBY, Pinkberry dan banyak lagi: Cari hadiah percuma dan tawaran Hari Kebangsaan Yogurt Frozen

Kebanyakan negara masih menghadapi suhu subzero di tengah-tengah musim sejuk, tetapi yang mengatakan bahawa anda tidak boleh menikmati merawat ais semasa anda berehat dari salji shoveling?

Hari Kebangsaan Yogurt Frozen adalah 6 Februari dan banyak rantai menawarkan makanan pencuci mulut yang percuma dan diskaun kepada para pelanggan hari ini. Sama ada anda menyukai yoghurt di atasnya dengan buah-buahan segar, atau lebih suka memasak kue dan gula-gula, kami pasti ada kedai di luar sana yang menawarkan makanan beku yang sempurna hanya untuk anda.

Di mana untuk mencari yogurt beku percuma

16 Mengendalikan

Sekiranya anda seorang ahli program ganjaran rantai pantai ini, anda boleh menjaringkan sehingga 4 auns yoghurt beku secara percuma dari jam 12 pagi. ke 6 p.m. hari ini. Jika anda bukan ahli ganjaran, ia tidak terlambat! Daftar dalam talian dan dapatkan berputar tidak lama lagi. 16 Handles mempunyai 42 kedai di tujuh negeri.

TCBY

Di rantaian nasional yang membuat yogurt beku yang terkenal kembali pada tahun 1980-an, anda akan menjaringkan 6 auns pertama yogurt percuma beku hari ini. Sertai program ganjaran myTCBY untuk menjimatkan lebih banyak lagi untuk merawat ais anda yang seterusnya.

Yogurtland

Yogurtland, yang mempunyai banyak lokasi di seluruh negara, menawarkan satu, penyediaan 5-auns percuma yogurt beku, ais krim ditambah topping 4 p.m hingga 7 p.m. hari ini di lokasi yang mengambil bahagian.

https://www.instagram.com/p/BewBgdKBUKn

Skor beberapa diskaun manis dan tawaran

Menchie’s

Tiada kupon atau aplikasi yang diperlukan untuk transaksi ini: Beli satu yogurt beku dan dapatkan nilai kedua yang sama atau lebih rendah percuma di lokasi yang mengambil bahagian dalam rantaian kebangsaan (dan antarabangsa!) Ini.

Pinkberry

Perjanjian BOGO ini sah untuk semua ahli ganjaran Pinkcard di lokasi yang mengambil bahagian di seluruh negara. Anda akan mendapat tawaran percuma membeli-satu-mendapatkan-satu, serta hadiah bonus yang menyeronokkan, yang akan menyertakan peluang untuk memenangi pergerakan Pinkberry percuma. Pinkcards boleh didapati di kedai, jadi anda tidak perlu mendaftar dalam talian lebih awal daripada masa. Anda juga boleh membuat akaun melalui aplikasi Pinkberry.

Mango Merah

Kesepakatan Mango Merah ini cukup manis: Dapatkan cawan yogurt 12-ons untuk $ 5 dan semua topping anda adalah percuma. Mango Merah mempunyai lokasi di seluruh dunia dan di seluruh dunia.

sweetFrog

Buat pembelian $ 5 hari ini di sweetFrog dan anda akan mendapat kupon $ 5 yang boleh anda gunakan untuk merawat manis anda seterusnya, boleh ditebus sepanjang bulan Mac.

Kami tidak fikir ada masa lapang untuk menikmati beberapa hidangan yang lazat, tetapi jika anda tidak dapat membawa diri anda keluar ke tempat yang sejuk sekarang, inilah ramuan berasaskan yogurt yang lazat yang boleh anda buat di rumah.

Dapatkan Resipi itu

Bekas Yogurt Bark dengan Strawberi, Coklat dan Kacang

Justin Chapple