Peminat Chick-fil-A semakin dipecat melalui jalur ayam pedas baru

Ayam goreng yang lazat, berair dan lickin ‘ayam goreng telah menjadi makanan trendi di restoran di seluruh U.S..

Rangkaian makanan segera Chick-fil-A telah mengambil perhatian dan memperluaskan alasan pengujiannya untuk salah satu item menu pedas yang sudah mempunyai kultus berikut.

Hidangan Panas: Kisah di sebalik ayam goreng Nashville yang bergaya

Jul.28.201601:48

Pada Oktober 2017, Chick-fil-A menendang panas dengan dua hidangan pedas baru: Spicy Chick-n-Strips dan Sandwich Ayam Deluxe Pedas. Tetapi inilah gosok: syarikat itu hanya menguji mereka di Philadelphia, Texas Tengah dan Texas Selatan.

Tawaran ayam pedas menjadi sangat popular pada pusingan pertama ujian bahawa pada hari Isnin, Chick-fil-A mengumumkan bahawa ia akan menguji mereka di bandar lain. Bermula 25 Ogos, fi fiesta api boleh mendapatkan tangan mereka pada Spicy Chick-n-Strips di Phoenix.

Tak perlu dikatakan, peminat Chick-fil-A kehilangannya … walaupun jalur pedas itu berkembang ke hanya satu bandar.

Mereka salivating.

Dan bergembira untuk memberikan sukarela perkhidmatan mereka untuk ujian rasa.

Namun, beberapa tweeter masih memerlukan nuggets pedas.

Pencinta Nugget mungkin perlu menunggu gelombang panas berikutnya untuk memukul rantaian makanan segera Amerika. Pada masa yang sama, mereka yang ingin lebih banyak rempah-rempah di drive-thru boleh dihentikan oleh McDonald’s.

Ini kerana pada hari Isnin, McDonald mengumumkan bahawa ia mempunyai item ayam manis dan pedas baru yang akan disediakan di seluruh negara untuk masa yang terhad bermula minggu ke-20 pada 20 Ogos. Sweet N ‘Spicy Honey BBQ Glazed Gandum makanan cepat saji makanan adalah sebahagian daripada McDonald’s usaha untuk menampung keinginan pelanggan “untuk penawaran daging ayam dan rasa yang lebih lazat,” menurut seorang jurucakap syarikat.

Tender mempunyai asas yang sama seperti Tender Rempah Buttermilk yang dilancarkan pada tahun lepas, tetapi dihiasi dengan mengkilap dalam sos yang dibuat dengan “gula perang dan pelbagai rempah seperti lada cabai, serbuk bawang putih dan paprika,” menurut syarikat.

Sudah pasti masa yang baik untuk menjadi pedas.

Lawatan ke Chick-fil-A bertukar menjadi perjumpaan tentera yang mengasyikkan

30.30.201800:39