Kelly Clarkson mengumumkan buku kanak-kanak ke-2 yang diilhamkan oleh anak perempuan Rose River

Kelly Clarkson melepaskan buku anak keduanya yang diilhamkan oleh anak perempuannya, River Rose. Penyanyi dan jurulatih “Suara” masa depan bersemangat untuk mempromosikannya. Sungai Rose … dia tidak begitu bersemangat.

Clarkson mengumumkan butiran “River Rose dan Krismas Magical” dalam video lucu yang dia hantar ke laman Facebook dan Twitternya. Dalam klip itu, dia menamatkan persidangan akhbar mock dan soalan medan daripada pemberita.

Terdapat kerusi di sebelahnya untuk anak perempuannya yang berumur 3 tahun, tetapi River Rose tidak menunjukkan acara. Dia terlalu sibuk memakai solek dan berpusing-pusing di sekelilingnya, yang kita lihat dalam video itu. Keutamaan!

Terserah kepada ibunya untuk membawa persidangan akhbar, dan Clarkson (yang juga mempunyai anak lelaki berusia 14 bulan, Remington Alexander) dengan senang hati memaksa.

“Sungai Rose dan Krismas Magical,” kerana keluar 24 Okt, mengikuti watak titular dan anjingnya ketika mereka mengetuai pengembaraan ke Kutub Utara untuk membiarkan Santa tahu apa yang dia inginkan untuk Krismas.

Sungai Rose and the Magical Christmas by Kelly Clarkson, illustrated by Lucy Fleming
Cover artwork untuk “River Rose and the Christmas Magical.”harpercollins.com

Clarkson telah menulis lagu baru, berjudul “Malam Krismas,” untuk menemani buku itu.

“Sungai Rose dan Krismas Magical” adalah buku gambar kedua pemenang Grammy, berikutan pembebasan “River Rose and the Magical Lullaby” kejatuhan lepas. Dia pergi dengan tema percutian kali ini kerana anaknya sangat suka Krismas.

Kelly Clarkson dalam buku kanak-kanak baru, budak lelaki baru, album baru

Oktober.04.201603:46

Clarkson menerangkan dalam videonya, “Dia berada di usia yang menyeronokkan …. Ini masa yang menyeronokkan untuk kanak-kanak dan Krismas. Dan dia hanya teruja dengannya dan saya fikir ia akan menjadi satu buku yang menyeronokkan untuk dibaca. “

Iaitu, jika Sungai Rose boleh menamatkan soleknya pada masanya.

Ikut Shane Lou di Twitter.